PR och samarbeten

Bloggen Hildas drivs av mig, Sofia Brolin sedan november 2010. Under åren har bloggens innehåll förändrats med mig. Här delar jag av mig av minimalism, odling, hållbart liv, betraktelser, second hand-klänningar, vegetariska recept och hur det är att vara egenföretagare.

Hildas blev utsedd till ”Inspiratör för Hållbar livsstil 2015” av GreenMatch, har varit Instagramfavorit hos Lantliv, hamnat på silverplats i ”Årets grön blogg” 2012 och 2013.

 

PR och betalda samarbeten

Som bloggare har jag stor integritet vilket innebär att jag aldrig skriver om något jag inte tror på eller står för till 100%. Min relation till mina läsare är väldigt värdefull. Jag står alltså för allt publicerat material här på Hildas och alla betalda samarbeten ska vara relevanta och intressanta för min målgrupp. Därför gör jag endast samarbeten med företag och produkter som jag delar värderingar med, framförallt när det kommer hållbart liv och livsstil.

Mina ord, åsikter och bilder är alltid mina egna. Ett bra samarbete kräver tid och energi och det är viktigt för mig med väl valda och genomarbetade samarbeten. Dels för att ge mina samarbetspartners bra publicitet och dels för att behålla min egen trovärdighet.

Det du som samarbetspartner kan förvänta dig är att jag lägger stor vikt på att skapa inspirerande inlägg med bilder av hög kvalitet som har hög relevans för målgruppen. Varje inlägg sökmotoroptimeras (SEO) för att alla inlägg ska få en så lång livslängd som möjligt. För mig är ett betalt samarbete något jag tar fram i samråd med er som uppdragsgivare och med mina läsares bästa intresse i åtanke!

Passar ditt företag/produkt in på något av följande:

  • tjänster och produkter som främjar enkelheten i livet
  • god, hållbar och vegetarisk mat eller ätbara produkter
  • odlings-/trädgårdsföretag med en tydlig hållbarhetsprofil
  • second hand och vintageprodukter
  • återbrukade produkter eller återbruk på något annat sätt
  • digitala tjänster som främjar delningsekonomin
  • produkter eller tjänster i allmänhet med hållbarhet i fokus
  • eller något annat av relevans som jag ännu inte tänkt på?

 

Du är givetvis välkommen att kontakta mig för en diskussion om hur ett samarbete skulle kunna se ut för att passa både ert företag och mig på bästa sätt!

Några av mina tidigare samarbeten var kampanjen ”Hellre lappa och laga än att slänga och köpa nytt”. Samt ett samarbete med Ica om vegetarisk mat.

Mail: sofia@hildaofsweden.se
Instagram: @hildas.se
Facebook: facebook.com/hildas.se

Sofia Brolin
Nicolaigatan 5
531 32 Lidköping

Självklart är mitt aktiebolag (Hilda of Sweden AB) momsregistrerat och innehar F-skatt.
Och prissättningen baseras på arbetstid + spridning + varumärke.

 

Etik och moral

Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks tydligt ut enligt marknadsföringslagen:

Inlägget presenteras i samarbete med [ert företagsnamn].

Jag har självklart skrivit under Influencers of Swedens upprop för en etisk och professionell bloggbransch och är därmed en del av #jagsmygerinte som är ett upprop för att bekämpa smygreklam i bloggar. Jag gör inga undantag från detta. Det är min skyldighet gentemot mot mina läsare och marknadsföringslagen. Jag är självklart medlem i Influencers of Sweden.

 

 

Upphovsrätt

Alla texter och bilder som syns på Hildas är mina egna om det inte tydligt anges något annat. Det är enligt upphovsrättslagen förbjudet att kopiera mitt material. Vill du låna en bild till din privata blogg/hemsida går det dock bra OM du ber om tillåtelse först och samtidigt tydligt anger och länkar till www.hildas.se samt anger Sofia Brolin som fotograf.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara