inspiration

24 kreativa dagar i december

 

Imorgon börjar december med allt vad det innebär. En av de saker som då händer är att vi i The Creative Collective för andra året i rad kör vår julkalender 24 kreativa dagar i december, där vi vill sprida inspiration och idéer för en mer kreativ jul.

Vad innebär då det? Jo, det innebär att vi varje dag i december, till och med julafton, kommer att presentera ett nytt kreativt projekt – något att skapa, baka eller bara göra. Dessa kreativa projekt kommer att vandra mellan oss och avlösa varandra i våra respektive bloggar. Vi har också en gemensam facebooksida och en Pinterest board där ni kommer att kunna ta del av alla våra projekt, men det är i bloggarna som det sker.

Jag kommer att vara den som skjuter startskottet med julkalenderns första kreativa inlägg imorgon den 1 december. Välkomna då!

The Creative Collective består av:

Gina VideWillowday
Helena LythHemma med Helena
Helena NordMormorsglamour
Helena Schaeder SöderbergCraft and Creativity
Karin och Freja SchaeferPysselbolaget
Karolina ErikssonLina by the bay
Malin LundgrenPastill
Mina Neumüller MalhotraMini Piccolini
Maria Strömberg BååthMade by Mary
Sofia BrolinHildas Hem

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cajsa Lovehav 30 november, 2015 at 19:27

  Vad kul, detta glädjer jag mig till att följa med på! Det är så kul att få använda kreativiteten och skapa någonting själv. Dessutom blir sådana gåvor alltid de mest uppskattade:)

  Allt gott:)
  Cajsa

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 1 december, 2015 at 07:58

   Vad roligt att du vill hänga med. Ja, att skapa saker själv är så mycket roligare och att vara kreativ föder mer kreativitet. Hoppas att du kommer att tycka om kalendern. 🙂
   Jag önskar dig en fin dag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.