inspiration

5 inspirerande blogginlägg du borde läsa

köksträdgård

 

Det produceras så otroligt många bra och inspirerande inlägg i olika bloggar runtom i Sverige varje vecka. Jag försöker hålla takten och hinna läsa men det är ibland svårt. Några som jag snappat upp den senaste tiden skulle jag ändå vilja dela med mig av:

 

 1. Johanna skriver ett väldigt inspirerande inlägg om att leva livet lite långsammare, så kallad slow living. Hon bjuder på tips om hur en kan tänka och agera.
 2. I semestertider blir en del resor för många och något jag börjat med är att packa så lite som möjligt och alltid bara resa med en ryggsäck. Det är en sport att inte behöva ta med sig så mycket. Vem har inte gjort misstaget att packa alldeles för mycket och endast använda en liten bråkdel av allt. Continuation Magazine bjuder upp till en utmaning om att endast packa 10 plagg, de bjuder också på några tips på hur en kan tänka.
 3. Efter sommaren ska jag ut på en långvandring längs Kungsleden. Eftersom jag aldrig tidigare vandrat mer än en dag i taget så läser jag nu in mig på goda tips om just vandring. Här tipsar jag inte om ett specifikt blogginlägg utan faktiskt hela Angeliqas blogg Vandringsbloggen, där finns massor att lära sig för den som vill gå långt i skog och mark.
 4. Den Underbara Clara skriver ett riktigt bra blogginlägg med hög igenkänningsfaktor för min del. Om att det är skillnad på vad man är bra på och vad som är bra för en.
 5. För oss som odlar basilika så skriver Matildigt om hur en enkelt kan ta sticklingar från sin basilikaplanta för att generera ännu mer basilika.

 

//Sofia ♥

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Angeliqa 1 juli, 2016 at 07:40

  Vad mycket kärlek! Tusen tack för de fina orden och inte minst andra härliga tipsen 😀 Glad sommar! <3

 • Reply JohannaN 4 juli, 2016 at 13:40

  Blir så glad att du både gillar och tipsar om mitt inlägg! TACK! <3

 • Reply Stina 4 juli, 2016 at 22:46

  Tack! Är i precis samma läge med vandringen, planerar för vår första flerdagars – Skåneleden längs Öresund blir det här. Lycka till! 😊

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 5 juli, 2016 at 08:43

   Så spännande. Det låter som en väldigt fin led. Och något varmare än min misstänker jag. Lycka till du också! 🙂

 • Reply Beatrice 8 juli, 2016 at 15:20

  Väldigt många bra inlägg! Själv älskar jag det här med att packa, och lyckades själv sist med enbart 6 plagg på 7 dagar. Ett för lite, men bra ändå, tacka vet jag tvättmöjligheter!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 juli, 2016 at 15:49

   Wow, det var bra gjort. Jag ska verkligen försöka minimera packningen ännu mer nästa gång jag åker bort. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.