odling

5 podcasts om odling

 

Äntligen börjar den tiden som jag väntat på länge. Tiden då jag i lugn och ro kan gå och pyssla med mina odlingar och lyssna på podcasts i hörlurar. Podcasts är något en av de bättre sakerna som uppfunnits, i mitt tycke. Min största skattkista är Sveriges radios podarkiv, där man kan lyssna på alla program som sänts, i efterhand. Men så här års när odlingssäsongen drar igång blir jag alltid sugen på att lyssna på program som avhandlar just odling, för att bli lite extra inspirerad. Kanske är ni fler som skulle vilja lyssna på odlingspoddar. Här kommer därför tips på 5 olika podcasts om odling. Har du fler tips får du gärna dela med dig.

Grönsakslandet

Odla i P1

Odla i stan

Smaklöken

Trädgårdspodden

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karin 15 april, 2015 at 11:14

  Önskar så att jag hade gröna fingrar, men allt dör eller äts upp av vildsvinen… 🙁
  Kram Karin

  • Reply hildashem.se 16 april, 2015 at 14:19

   Men då kan du odla i krukor/lådor på altanen/balkongen eller i fönstret, Karin. 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.