loppisfynd

Åh, vilken loppis!

Idag har jag varit på en av årets bästa loppisar – i Råglannaparken, Främmestad. Där är så välordnat med avdelningar för de olika föremålen och det finns väldigt mycket saker och dessutom i en mysig miljö i form av en gammal folkpark. Många fynd gjordes och det fikades och pratades med folk. En riktig höjdare!

Min regel till mig själv när jag går på loppis numera är att jag inte får handla något som jag inte har en avsikt med. Det händer att undantag görs – men oftast vet jag vad jag ska ha grejerna till när jag köper dem. Ni kommer att få se mer av mina fynd framöver och hur jag kommer att använda dem.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply I mina gömmor 2 juli, 2011 at 12:32

  Åh, var så sugen på att åka dit men hade för mkt annat att göra idag. Kan tänka mig att det var riktigt mysigt! Roligt med många fina fynd, jag har också börjat få ransonera mina köp. För hur billigt det än är så ska det ju få plats.

  Kram och ha en fortsatt fin helg!
  Malin

 • Reply ANNIXEN. 2 juli, 2011 at 13:55

  Jag är så sugen och redo att bege mig ut på loppisjakt jag också! Älskar pirret innan man är där, kommer det göras några fynd eller inte? 🙂

  Kram!

 • Reply Susanne 2 juli, 2011 at 14:04

  Så härligt..Jag sparar mig till min semester på Öland,hoppas att hitta många loppisar 😉
  Jag kan nog köpa sånt jag bara inte behöver bara för att ,inte bra..Så nu är det nog dags för en rensning och lite tradera…Kram

 • Reply Lina 2 juli, 2011 at 14:52

  Ja oj vad jag också fyndade! Många lampor blev det.

 • Reply Madonnaliljan21 2 juli, 2011 at 16:35

  Hej!

  Så fina fynd! Ljuvlig skål;) Hoppas du får en fin kväll.

  Kram Jenny

 • Reply Linda E. 2 juli, 2011 at 16:48

  Vilka fynd. Gillar den blå-vita skålen o. mattan 🙂

  -Linda

 • Reply Lisa 2 juli, 2011 at 17:22

  Hejsan, å vilken fin blogg du har! Hittade hit via whopsiedaisy.
  Inspirerande, jag måste läsa mera. Loppis är kul! Sist var jag på auktion men hittade inget intressant den gången. Du har gjort jättefina fynd!

 • Reply Elinas inspiration 2 juli, 2011 at 18:30

  Så roligt att du lyckades fynda så fina saker. Gillar särskilt de gamla glasflaskorna. Jag hade några sådana för ett antal år sedan men tyvärr så gjorde jag mig av med dem. Förstår inte hur jag tänkte.

  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Rebeccas DIY 2 juli, 2011 at 18:54

  Vad härligt det låter! Den loppisen har jag inte hört talas om, är det en sån där som bara går av stapeln en gång om året?

 • Reply Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ 2 juli, 2011 at 19:04

  Fina saker du hittat. Jag gillar mattan speciellt! 🙂

 • Reply meas vardag 2 juli, 2011 at 19:16

  Låter mysigt!

 • Reply Cecilias kreativa sida 2 juli, 2011 at 19:41

  Låter som du haft en härlig dag med många fynd! Visst är det kul med alla loppisar på sommaren! Fin trasmatta du har fyndat, skulle också vilja ha en trasmatta, kanske jag hittar en på nästa loppistur!
  Ha en mysig lördagkväll!
  Kram Cecilia

 • Reply Fiffiga Systrar 2 juli, 2011 at 20:24

  Härligt skoj med loppis! fina fynd! skålen är superfin. kram

 • Reply Maria Andersson 7 juli, 2011 at 06:06

  Jasså,du bor häromkring!?!?? Har läst din blogg nu ett tag , men inte hängt med på att du bor omkring Främmestad, 🙂 KUl!

 • Reply www.happygunhild.se 12 juli, 2011 at 15:56

  Fina grejor! Och vilken härlig blogg du har 🙂
  Jag blir glad när jag läser den. Vackra bilder, schyssta idéer och ett underbart hem har du. Jag och min man renoverar en gammal sliten men underbar gård och plockar tips lite här och var. Gillar din blogg! Kanske gillar du min? 🙂

 • Reply Pia 3 januari, 2012 at 18:44

  jag har en massa sådana gröna flaskor hemma, som står lite i bakgrunden:)

 • Reply hildashem.se 3 januari, 2012 at 18:47

  Vad kul, Pia! De är så fina. Jag använder dem till att slå hemmagjord saft på och ge bort som present. Alltid uppskattat. 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.