loppisfynd

Älskade gamla trästolar

Gamla trästolar alltså. Det är något speciellt med dem. Det har jag alltid tyckt och därför har jag ganska många sådana i min ägo. För några år sedan tyckte maken att det var alldeles för många och gav mig skämtsamt köpstopp på stolar. Och han hade ju rätt, för jag behövde ju egentligen inga fler. Det är bara det att det händer något inom mig när jag går där på loppisar och får syn på en gammal sliten trästol. Det går nästan inte att stå emot impulsen att vilja ha den. Men under flera år har jag faktiskt tyglat detta ha-begär och bara tittat beundrande på dem utan att köpa en enda.

I somras var vi på loppis båda två och får syn på den här stolen, och min man utbrister – Den måste vi ha! Och tro inte att jag var den som bromsade något utan inflikade snabbt JA innan han hann att ändra sig. Så 100 kr senare så fick den följa med oss hem. Kanske är det så att det där med stolsjukan smittar när man bor i ett hus fullt med gamla stolar … man kan ju alltid hoppas.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Den där Victoria 26 augusti, 2014 at 05:59

  Åh, vad jag känner igen mig, jag har ju samma kärlek till gamla trälådor 🙂

  Kram Victoria

 • Reply Helena N 26 augusti, 2014 at 08:39

  Haha, vad söta ni är!
  Kramis Helena N

 • Reply Emschen 29 augusti, 2014 at 12:39

  Jag drömmer om att ha massa gamla trästolar runt bordet i vardagsrummet men min man är inte alls på den linjen, tror jag får ge honom ngt år till sen så.
  Vacker stol!
  Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.