Livet

Ännu ett fint internetgenererat möte

 

Många gånger tidigare har jag prisat internet och de fina möten och fantastiska människor som det för med sig. Och nu vill jag göra det igen.

Rania och jag har haft kontakt via nätet i ett drygt år. Vi har träffats en gång tidigare på vår bloggkompis Marys bröllop – som jag förövrigt också träffat via internet. Rania bor ganska långt norröver så tillfällena att ses blir inte så många, men så hade hon plötsligt ärenden till Borås och eftersom det inte är så många mil ifrån där jag bor så tog hon bussen och spenderade en dag hos mig, vilket jag är väldigt glad för.

 

rania-3

Rania är fotograf och därmed grym med kameran, som hon också använde flitigt när hon var här. Det är alltid kul att se vilka vinklar andra väljer att fotografera i de miljöer som jag själv är så van att vistas i. Alla bilder i detta inlägg är tagna av Rania.

rania-2

Det är inspirerande med människor som vågar kliva utanför normerna och gå sin egen väg. Rania är en sådan person. Hon och hennes sambo funderar just nu om det är möjligt att ha ett mobilt liv och kommer troligtvis att bo i ett hem på hjul framöver. Jag älskar den tanken och blir inspirerad av människor som gör precis det de vill.

rania-1

 

Besök gärna Ranias blogg Rowan Tree eller instagram och se massor av fina och inspirerande bilder från hennes liv och läs hennes tankar om hållbarhet och slow living. Och dessutom så förekommer det en och annan katt.

 

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply JohannaN 20 juni, 2016 at 07:51

  Älskar internet! Och att allt hänger ihop! Grymma Rania – och grymma du! Två personer som jag lärt känna via internet! <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 27 juni, 2016 at 08:41

   Ja, utan internet hade livet sett helt annorlunda ut. Jag är så glad att jag fått träffa så många grymma personer och däribland dig! 🙂

 • Reply Emschen 20 juni, 2016 at 07:58

  Underbara bilder!
  Jag blir alltid så avundsjuk på människor som vågar gå hela vägen ut. Jag har gått halva vägen men inte hela. Det är som att jag har klättrat upp till tredje trampolinen men vågar inte hoppa utan måste fixa mig ett liv där uppe på trampolinen. Opraktiskt och ohållbart.
  Nu har jag hittat en ny att följa, tack!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 27 juni, 2016 at 08:43

   Ja, men är det inte fantastiskt att du faktiskt har tagit dig så långt?! Då är det inte lika långt till nästa steg till skillnad från om du hade stått där nere nedanför trampolinen utan att ens vågat börja klättra upp. Stå där uppe ett tag och vänj dig så kommer nog nästa steg att kännas mindre otäckt. Heja dig! 🙂

 • Reply Beautiful Life 20 juni, 2016 at 08:38

  Så himla kul med internet och vad det ger för möjligheter! Min karriär på Friskis började genom träningsbloggandet och en bloggkompis som frågade om jag ville hänga med på spinningledaruttagningen! 😀 Det är oftast väldigt, vad ska en säga, enkelt och hjärtligt att lära känna varandra såhär. Många är väldigt öppna med att skapa relationer, på ett annat sätt än IRL tycker jag 😀

  Ha det gott!
  Hälsningar Anna

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 27 juni, 2016 at 08:46

   Jag håller helt med dig. Det är så enkelt på många sätt att bygga relationer på nätet. Och tänk vad häftigt att ditt engagemang i Friskis började genom en enkel fråga på bloggen. Det är coolt tycker jag. Jag är jättetacksam för min blogg och de fina vänskaper och möjligheter som den har gett mig.
   Ha en härlig dag! 🙂

 • Reply Rania {Rowan Tree} 20 juni, 2016 at 08:45

  Det var underbart att kunna ses, och ni är såklart alltid varmt välkomna om ni kommer norrut! <3 Tack för de fina orden och för en inspirerande dag, god mat och mycket kattmys. Är sååå glad och tacksam över att vi lärt känna varandra! Snart går Andreas på semester och då ska vi ta en lite längre tur med vår VW Buss! 😀

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 27 juni, 2016 at 08:47

   Ja, det var det verkligen! Tack för inbjudan, jag lovar såklart att höra av mig om vi kommer norröver. Det ska bli så himla spännande att följa er resa i bussen och se vart den för er.
   Kram <3

 • Reply made by mary 20 juni, 2016 at 09:15

  Så glad att ni träffats och att Rania hade vägarna förbi så hon fick se ert fantastiska hem..och era fina katter så klart! Internet är helt underbart när det gäller nya vänskaper! Så glad att jag lärt känna både dig och Rania! <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 27 juni, 2016 at 08:48

   Ja, det är verkligen häftigt vad internet för med sig. Jag är så himla glad över att vi har träffats. Det är berikande. Och snart ses vi igen! <3

 • Reply Andrea │ Noukah - Art & Life 20 juni, 2016 at 15:34

  Håller verkligen med, är lite avis på de som vågar testa nåt nytt och följa sina vildaste drömmar! Just nu sitter jag och avundas de som vågat byta stan mot landet, aldrig bott i hus själv men shit va mysigt det verkar!

  Inte läst din blogg så länge än, men har ni alltid bott på landet? Ser så sjukt idylliskt ut, så sugen, men det känns läskigt på smama gång, haha!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 27 juni, 2016 at 08:56

   En får göra de steg som känns rimliga för en för tillfället. Om en sätter upp ett mål som känns djärvt kan en ju börja ta små steg i den riktningen och då blir det inte så himla läskigt. Börja med något litet!
   Det är verkligen underbart att bo på landet. Jag älskar stan men bara som besökare. Att få komma hem till lugnet på landet är oslagbart. I det hus vi bor nu har vi bott i nio år, innan dess bodde vi i Göteborg en period. Men jag är uppväxt på landet så det känns helt naturligt. Om du känner dig sugen kan du kanske börja med att hyra en stuga på landet i en vecka/helg på semestern. Då kanske du kan få en liten känsla för om du gillar’t eller inte. Det är värre att ångra det en aldrig gjort, än det en prövat på. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.