Livet

Äntligen hemma igen

ute i fältet

 

Kallsvettig med ett bankande hjärta sätter jag mig käpprätt upp i sängen. Jag har försovit mig och jag blir skitstressad! Men klockan är bara 04:45 så jag sjunker ner på den fluffiga hotellkudden igen och pustar ut. Så började min dag idag. Varför är det alltid sådär panikartat natten innan en har en viktig tid att passa?

Hur som helst så hade jag inte alls försovit mig. Det var en hel timma innan klockan skulle ringa och jag skulle upp och medverka i Gomorron Sverige och prata om loppisar och hur en kan tänka för att fynda på dessa.

gomorron sverige

Det var en otroligt kul upplevelse och jag är glad att jag tackade ja. Nu är jag i alla fall hemma i lugnet och tystnaden och kan blicka ut över fälten igen. Och jag älskar det.

Tack förresten för allt otroliga stöd på Facebook och Instagram. Det gör mig väldigt glad och peppad.

//Sofia ♥

 

PS. Bilden överst tog min man Mattias på mig ikväll.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Irma 21 juli, 2016 at 08:33

  Vilken otroligt bra tv-debut. Du var så lugn, metodisk och säker och styrde nästan hela intervjun på egen hand. Bra tips också. Heja dig!

  Kramar från Irma

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 21 juli, 2016 at 20:52

  Vilken rolig sak att få vara med i 🙂

 • Reply Sanja 25 juli, 2016 at 22:04

  Hade ingen uppkoppling förra veckan så jag såg klippet nu! Duktig du var, Sofia! Det gick strålande bra! Heja, heja!! Kram Sanha

 • Reply Karin Fitness & Hälsa 26 juli, 2016 at 15:47

  Översta bilden är helt magisk! Kul att du var med och tipsade om loppis!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.