inredning, loppisfynd

Årets loppispremiär 2012

Det finns ju många olika typer av loppisar, men de loppisar som jag tycker är de roligaste loppisarna är de som ploppar upp en gång per år, under våren och sommarhalvåret arrangerade av Lions-klubbar, idrottsföreningar och scoutkårer eller liknande. Jag var visserligen på en loppis förra helgen men det var liksom inte en “riktig” loppis. Idag går startskottet för loppissäsongen 2012 för mig då jag strax åker iväg på Lions Loppmarknad i Nossebro. Och jag hoppas såklart på härliga fynd! Har du haft årets loppispremiär ännu?

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Tina 5 maj, 2012 at 06:33

  Lycka till på loppisen! Jag ska på en loppis nästa helg så jag får hålla mig lite till 🙂

  Kramar Tina

 • Reply Emma 5 maj, 2012 at 07:20

  Jepp! Förra helgen var det premiär för mitt loppande här i Stockholm 🙂
  http://krupnikov.wordpress.com/2012/04/28/loppislordag-med-stort-l-del-1/

  Imorgon är det en stor gatuloppis som jag ska gå på.
  Hoppas du får en härlig dag fina du!

 • Reply Bruno och Mig 5 maj, 2012 at 07:53

  Ingen loppis för mig. Om inte grannens gömmor i ladugård och uthus räknas? Där har jag hittat sockerlådor, hyllor och ett vackert pelarbord.

  Ha en fin dag och hoppas att du gör något riktigt fynd.
  Kramar L

 • Reply Johanna Stålros 5 maj, 2012 at 08:52

  Åhhhh så avis jag blir där skulle man varit ju;( håller tummarna för fina fynd till dig istället. Kram

 • Reply lisasvilja 5 maj, 2012 at 09:13

  Åh så roligt och spännande att se om du får göra några fina fynd! Jag gillar också mer tillfälliga loppias där skräpsaker blandas med små guldkorn..dom är oftast billigare än andra "affärs-loppisar" ;). Jag har redan gjort en hel del fynd i år men jag hoppas såklart på ännu fler till sommaren 😉 Önskar dig en lyckosam loppisrunda! Kram

 • Reply Ebba på landet 5 maj, 2012 at 10:43

  Yes, Lövestad IF loppis på Långfredagen.
  I morgon blir det nr2. Vanstad IF! Hoppas på fynd…
  Visst är CAP burkarna fina. Jag har 2 st turkosa som jag ärvt efter min mormor.

 • Reply Marianne 5 maj, 2012 at 16:52

  Ja det ska vara riktiga garagetömmarloppisar för att man ska kunna fynda! Det har blivit så tråkigt dyrt på alla andra loppisar, men jag tror dom biter sig själva där bak, för snart bojkottar man det dyra och väljer bara bakluckeloppis och det som är roligt och fyndarvänligt i stället;)
  Kram Marianne

 • Reply hemmaikroken 5 maj, 2012 at 18:53

  I morgon är det dags för loppispremiär på Slottskogsvallen i Göteborg. Jag behöver inget men jag vill ju så gärna gå ändå. Mina favortitloppisar är bakluckeloppisar. Då slipper man oftast att trängas och kan titta i lugn och ro.

  Kram Helena

 • Reply Svea 5 maj, 2012 at 19:44

  Nej tyvärr ingen "riktig" loppis för mig ännu i år, men senare under våren sommaren hoppas jag!
  Gjordes det några fynd?
  Fortsatt fin kväll,
  Sandra

 • Reply Helena, Craft and Creativity 6 maj, 2012 at 13:44

  Hoppas du fått fynda och att du haft en riktigt härlig helg! 🙂

 • Reply Happy Gunhild 8 maj, 2012 at 08:45

  Vad härligt med loppis! Det finns alltid plats för nya fynd 😉 Jag har inte hunnit med nån loppis än i år, men jag ska. Under tiden får jag fynda i ladan 🙂 Önskar dig en solig och skön dag!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.