inspiration

Återvinningsmåndag

strålande vintermorgon

 

Återvinning och återbruk är bra grejer. Jag gillar när gamla saker kan få ett nytt liv. Därför tänkte jag nu ha en återvinningsmåndag genom att plocka upp några gamla inlägg och därmed skapa ett nytt.

 • I maj 2012 bloggade jag om just återvinning och några enkla tips på hur saker som bara ligger och skräpar kan få ett nytt liv.
 • Idag snackas det om en supermåne som ska se större ut än på 68 år, det gäller bara att molnen håller sig borta. Jag är fascinerad av naturfenomen och vill gärna uppleva och fånga dem på bild. I augusti i år gick jag ut i sommarnatten med kameran när kulmen av meteorregnet föll.
 • Mitt tips på att göra egen tacokrydda från februari 2013 håller ännu. Senast förra veckan gjorde jag en ny laddning. Jag brukar fyrdubbla receptet varje gång och spara i en glasburk.
 • I januari 2014 konstaterade jag att samlaren i mig hade dött. Det var inget som hände över en dag, utan en rätt lång process, men sedan dess har jag jobbat med att städa upp efter samlaren. Jag börjar se ljuset i tunneln nu men jobbar vidare med det varje vecka. Och jag saknar henne inte det minsta. Jag får nästan andnöd när jag ser på bilden till inlägget. Merparten av sakerna där har jag inte kvar i min ägo idag. Skönt.
 • Om du gillar att pyssla och göra saker som du sedan gör bort. Så gjorde jag i november 2011 ett pyssel som håller än i dag. Roliga tepåsar att ge bort till någon en gillar. Antingen kan du skriva ut mina mallar och använda eller så inspireras du bara av idén och gör helt egna.

Jag önskar dig en riktigt härlig dag!

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie 16 november, 2016 at 07:39

  Bra tänkt, ni bloggare skapar så himla mycket intressant och bra innehåll så det är klart att det måste återvinnas ibland. Jag ska testa och göra tacokryddan för det har jag aldrig testat. Tack för tips.

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 16 november, 2016 at 08:08

   Tack! Ja tacokryddan tycker jag verkligen att du ska testa. Jag använder den inte bara till tacos utan till lite av varje som behöver lite extra smak och sting. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.