loppisfynd

Att fynda en soffa på loppis

grön pinnsoffa köpt på loppis

För ett tag sedan var jag på en loppis och gjorde ett riktigt finfynd. En pinnsoffa för en hundralapp. Någon slags förändring av den blir det nog, har dock inte riktigt bestämt vilken kulör det blir ännu. Sofflockets tyg ska såklart också få en make over. Var den ska stå? I växthuset såklart! När vi byggt klart där ska jag sitta på soffan … eller kanske ligga, med huvudet på en fluffig kudde, och andas in den varma och fuktiga luften med en doft av tomat och timjan. Det blir finemang! 🙂

 

//Sofia ♥

Spara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply AnnaA 29 juni, 2013 at 06:10

  Superfynd! Jag skulle behålla färgen jag, men jag ääälskar grönt! 🙂

  • Reply hildashem.se 29 juni, 2013 at 06:15

   Vet du … jag ÄLSKAR också grönt. Fast just den här gröna var lite stickig, tyckte jag. Och så ska den ju stå i växthuset bland alla gröna växter och då syns den ju knappt. Men vi får se vad det blir, det är inte säkert att jag målar om den 🙂

 • Reply Hemma på Ekbacken 29 juni, 2013 at 06:30

  Den gröna är så fin. Gult skulle vara lite fräckt ett tag.
  Och det passar ju bra i ett växthus.
  Kram Linda

 • Reply Den där Victoria 29 juni, 2013 at 06:31

  Verkligen ett superfynd, den blir perfekt att ha i ditt växthus, färgen var ju supercool men jag förstår att det kan bli lite väl grönt om den ska stå i växthuset.

  Kram Victoria

 • Reply Petra / Popetotrora 29 juni, 2013 at 07:13

  Åh, det är ju så fint med pinnsoffor! Älskar dom! Tyvärr passar det inte alls hemma hos oss men om jag nån gång hittar en på loppis så tänker jag köpa den i alla fall och sen skaffa ett hem där den passar. 😉

 • Reply facutvivas1.com 29 juni, 2013 at 11:05

  Åh den gröna färgen måste du ju bara behålla. 🙂 Alltså, du gör ju hur du vill, men vilken fantastisk nyans! Wow! Nästan lite emerald, som är årets färg. 😉

 • Reply Annie Roos 29 juni, 2013 at 11:17

  Så himla fin!

 • Reply Hanna 29 juni, 2013 at 12:54

  Jätte fin soffa. Kommer att bli hur snyggt som helst.
  Kram
  Hanna

 • Reply Emelie @florainspiro 29 juni, 2013 at 18:24

  Verkligen ett fynd! Låter jättemysigt att den ska få flytta till växthuset!
  Själv har jag en gamla kökssoffa som jag har "räddat" då den skulle ha hamnat på tippen när en gammal släkting dog. Jag har ställt den utanför dörren till min lilla sommarstuga. Då jag inte har någon trapp att tala om så är den perfekt för att sitta o ta morgonkaffet.

 • Reply Systrarna Virrpannor 29 juni, 2013 at 19:54

  Vilket underbart fynd!

 • Reply Systeryster och jag .... 30 juni, 2013 at 06:10

  jättefint fynd

  Loppisrundor är riktigt roligt att ta lite då och då…
  … blir nog några sådana i sommar

 • Reply kungen o majkis 30 juni, 2013 at 06:20

  Kanonbra fynd! Kommer bli superbra inne i växthuset !!

 • Reply Lövkojan 30 juni, 2013 at 12:37

  Det där är vad jag kallar ett fynd!
  De är såå snygga dessa pinnsoffor!
  Kommer säkert bli superfin när du är klar, kram Marie-Louise

 • Reply Annie Sand 15 juli, 2013 at 10:22

  Åh vilken härlig soffa, ett riktigt superfynd!

 • Reply kolossaltpyssligt 19 augusti, 2013 at 20:46

  Vilket kap!! Jättefin…
  //Petra

 • Reply Växthuset – en plats att njuta - Hildas hem 29 september, 2015 at 10:17

  […] är i alla fall att det kommer att bli välbesökt av katterna. Sedan jag ställde in soffan, som jag hittade på loppis, så har det tagits många tupplurar där. Kvar på listan att göra; är också att fixa till ett […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.