katter, lantliv

Att invänta en solnedgång

Jag vet att man ska leva i nuet och inte längta för mycket efter saker som ska hända i framtiden. Men sådana här stilla, ljumna och tysta kvällar där man bara kan sitta och titta på allt det vackra i solnedgången, längtar jag efter hela det mörka och kalla vinterhalvåret. Det är liksom de kvällarna som ger lite extra bränsle och energi. Nu när de äntligen är här så njuter jag. Mycket.

Det enda problemet med dessa kvällar är att jag inte kommer i säng i tid och blir därmed som en klubbad säl om morgonen. Men det får det vara värt! 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Designe 29 maj, 2013 at 06:30

  Men ÅH vilken underbar bild! Din katt verkar tycka samma som dig! 🙂

 • Reply Pysselbolaget 29 maj, 2013 at 06:34

  Jag håller med! Jag försöker också stanna upp och njuta lite extra den här tiden. Man får tanka solljus så att det räcker hela året.

  Ha en bra onsdag!

 • Reply Queen of Kammebornia 29 maj, 2013 at 07:06

  Ja, visst är det så! Jag kan inte gå och lägga mig när det är ljummet ute och näktergalen sjunger… Kram!

 • Reply Anna Svensson 29 maj, 2013 at 07:38

  En härlig bild!
  Nu njuter vi.
  Kram

 • Reply Hanna 29 maj, 2013 at 09:50

  fin bild.
  Hanna

 • Reply Annie Sand 29 maj, 2013 at 10:11

  Åh, vilken härlig bild! Jag känner likadant, tänk att bara sitta där och njuta och känna hur man slappnar av. Ljuvligt!

 • Reply Aggai 29 maj, 2013 at 10:14

  Helt herlig, og bra å bli påminnet om å være takknemlig for det som er her og nå:)

 • Reply No34 29 maj, 2013 at 16:30

  Ja, vem vill gå och lägga sig den här årstiden!!?
  Onsdagskram från Kate

 • Reply Maria - Snickaregården 29 maj, 2013 at 17:21

  *ler* Skönt det känns att jag inte är ensam som hela vintern går och längtar efter sommarkvällar. Ser fram emot kvällarna då lugnet sänker sig och man kan sätta sig på verandan och se solen gå ner samtidigt som man sitter och småpratar med sin familj. DET är lycka det 🙂
  Kram Maria

 • Reply Lantligt i smultronbacken 29 maj, 2013 at 18:34

  Det där med att inte komma i säng i tid känner då jag igen. Jag läser och kopplar av en stund men bara en sida till, bara en till sen så. jaja, efter fleeeeera sidor så är det en bra bit över midnatt. Att jag aldrig lär mig eller så får jag sova igen det på vinterhalvåret.

  Kram Teres

 • Reply Hanna♥ 29 maj, 2013 at 20:29

  Alltså, jag gillar varje årstid. Brukar till och med säga att hösten är min favorit.. Men. Jag vill inte att det här ska ta slut. Det är så underbart NU! Hösten känns väldigt avlägsen och jag hoppas att ingen kommer ihåg vad jag brukar säga för sommarn är ju min favorit! 😉

 • Reply Johanna 30 maj, 2013 at 20:26

  Härlig bild,ja dessa kvällar längtar man verkligen till!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.