Livet

Att lämna lugnet för storstan

 

Jag trivs verkligen bra på landet i min ensamhet med lugnet, tystnaden och katterna. Men ibland är suget efter lite puls, massor av människor och nya intryck stort. Därför packar jag nu väskan för att åka några dagar till Stockholm. På lördag är det ett stort bloggkonvent som jag ska delta i och eftersom det är en bit att åka, så passar jag på att unna mig några dagar extra för att träffa och hinna umgås flera av mina kollegor. Extrasängar har generöst erbjudits på alla håll och kanter i stan, så jag luffar runt med min väska och njuter av all gästfrihet. Jag ska träffa Karin, Maria, Helena, ytterligare en Helena, Johanna och Mary. Om jag får plats med kameran i väskan kanske någon glimt kommer att visas här på bloggen. Jag önskar dig ett härligt veckoslut!

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Rania {Rowan Tree} 26 maj, 2016 at 06:52

  Åh hoppas nu du får en underbar vistelse i storstan, att BB Con är bra och att du har en fantastisk helg! Kram

 • Reply Pia 26 maj, 2016 at 07:00

  Välkommen till Stockholm ?

 • Reply Agnes {Cashew Kitchen} 26 maj, 2016 at 08:06

  Kul att du kommer till Stockholm! 😀 Om du har lite extra tid i morgon så kommer jag finnas i Saltå Kvarnbutiken på söder under eftermiddagen för att bjuda på ett av mina recept och småprata med folk osv. Du är varmt välkommen om du har lust! Fast hela dan kanske är uppbokad av BB Con kan jag tänka mig 😉
  Hoppas du får en inspirerande helg!

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 26 maj, 2016 at 08:20

   Ja, det känns jättekul! BBCON är först på lördag, men jag har en hel del inbokat imorgon också. Men jag ska definitivt skriva upp adressen så att jag kan komma förbi om det skulle bli en lucka! Det hade varit jättekul att ses. 🙂

 • Reply Nina, Min Klockaregård 26 maj, 2016 at 22:03

  Lämnar också landet för en tur till BBCON. För mig blir det en kortare tur fre-lör men jag ser fram emot miljöombyte och puls. Och att sen få komma hem igen… 🙂

  Kram Nina

 • Reply Clara Toll 27 maj, 2016 at 12:09

  Ska bli kul att träffa dig och alla andra imorgon 😀

 • Reply Angeliqa 29 maj, 2016 at 22:50

  Så härligt att springa förbi dig i vimlet – Jag ville ge beröm för din underbart fina outfit men tog aldrig chansen.
  Så gör det i efterhand! Ska följa dina loppistips noga, noga.

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 31 maj, 2016 at 08:38

   Men TACK snälla! Så ledsen över att jag aldrig fick chans att prata med dig, jag hade dig på min wanted-lista. Men jag visste liksom inte riktigt vem som var du. Det var ju så många där. Jag hade velat hälsa och prata lite vandring. Men jag hoppas på fler tillfällen. 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.