Livet

Att ragga upp ett par strumpor

Jag har varit ute på nätet och raggat, på Tradera närmare bestämt, så raggade jag upp dessa nya och härliga raggsockorna. Jag fullkomligt älskar raggsockor, benvärmare, handledsvärmare och stickade koftor. Trots att vi inte alls har kalla och dragiga golv – utan tvärtom varma och sköna golv – så drar jag mer än gärna på mig ett par raggisar. Det höjer liksom mysfaktorn minst tusen gånger.

Hoppas att ni har en härlig och solig söndag!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Emilia 23 oktober, 2011 at 14:03

  Håller med 🙂 älskar mina raggsockor. Har beställt nya av min stickande farmor som jag längtar efter!
  Kram Emilia

 • Reply Fröken Luisa 23 oktober, 2011 at 14:29

  Tack för kommentaren om min pigtittare!

  Du har så rätt så, stickat, vare sig det gäller sockor, benvärmare m.m, höjer mysfaktorn rejält!!

  Kram
  Fröken Luisa

 • Reply vala 23 oktober, 2011 at 15:53

  Vad mysig du har Sofia med dina raggsockor.För några dagar sen jag började lära mig virka :)) det var på tiden!!det är så roligt och virka ,nu min kära dotter vill att mamma ska virka en halsduk till henne.

  Önskar dig härligt söndags kväll.
  Kram Farzaneh

 • Reply Min Svägerska och Jag 23 oktober, 2011 at 16:31

  Ser mysigt och skönt ut, vare sig kalla eller varma golv. Du bjuder som vanligt på vackra bilder och skön inspiration. Tack! Kram Anna

 • Reply Vardag och flärd 23 oktober, 2011 at 18:34

  Det är så underbart med raggsockor! Önskar jag kunde sticka!
  Kram Eva

 • Reply Snickaregården 23 oktober, 2011 at 18:45

  Det är så härligt med raggsockor! Blir mkt skönare stt mysa runt om man har ett par 🙂

  Kram Maria

 • Reply Susanne 23 oktober, 2011 at 20:07

  ÅH vad jag är glad över att jag hittade Din blogg. HURRA vad mycket fint! Heja Dig!

 • Reply Sofia 23 oktober, 2011 at 20:30

  Ja raggissssar is the shit ; ) kram Sofia

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet ♥ 24 oktober, 2011 at 04:49

  Är avis på alla som kan gå i raggsockor, mysiga stickade tröjor mm. Är så varm av mig så det är inte att tänka på. Har alltid varit en "varm" person. Men jag tycker det ser så mysigt ut. Önskar dig en skön start på veckan nu. Kram Maria

 • Reply Néa Grändhuset 24 oktober, 2011 at 08:53

  Och så är det så snyggt med raggsockar eller nedhasade knästrumpor till kängor och grova skor. Ha det gott med dina fina raggsockor. / Néa

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.