Livet

Att sätta guldkant på tillvaron

Det är viktigt att ibland få förgylla sin vardag med små guldkorn. För nästan ett år sedan fick jag ett presentkort på en övernattning på en hotellkedja som snart skulle bli ogiltigt. Igår efter jobbet drog jag och mannen därför iväg till Göteborg och checkade in på hotell. Vi har inte särskilt långt till Göteborg men avståndet är inte alls avgörande för en liten minisemester. Huvudsaken är att få lite ombyte – även om jag ju är en hemmaråtta så är det skönt att komma bort lite. I går kväll var vi ute och åt gott, flanerade i stan och sedan badade vi jucuzzi. Och nu väntar hotellfrukost. Livet behöver inte vara svårare än så för att vara fantastiskt!

Hoppas att ni alla får en härlig lördag!

//Sofia ♥

PS. Imorgon är sista dagen att tävla om ”Ugglans familjekalender 2012”. Tävla här!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Stina 15 oktober, 2011 at 07:28

  Så mysigt med hotellövernattning. Din resväska är underbar!!

  Kram Stina

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 15 oktober, 2011 at 08:11

  Åh vad mysigt!! Hoppas ni har haft en bra tur!! Såna behövs ibland även för en hemmaråtta! Jag är preciiis likadan! Hemma bäst! Eller som min systerdotter sa "Borta bra men hemligt bäst"
  Ha en fortsatt bra helg!! Kram!

 • Reply LjuvligaLjung 15 oktober, 2011 at 09:10

  Å de låter ju som du har det underbart! Mys på!
  Trevlig helg! /Michaela

 • Reply yllenystanet 15 oktober, 2011 at 09:12

  Härlig liten resväska du har!
  Att bara komma bort på tumanhand är verkligen mysigt ibland även om avståndet dit man åker inte behöver vara särskilt långt bort. Sedan kan det kännas lite lyxigt att få frukost serverad och bara njuta. Jacuzzi låter inte så dumt det heller.
  Kram,
  Ylvali

 • Reply Helena 15 oktober, 2011 at 10:57

  Åh, hotellfrukostar är ju bland det bästa som finns! Ha en fortsatt härlig helg! kram

 • Reply Elina 15 oktober, 2011 at 15:52

  Å vad mysigt att bara komma iväg en stund sådär. Låter fint! 🙂

  Ha en skön Lördag!
  Kram Elina

 • Reply FlickornaLundgren 15 oktober, 2011 at 19:10

  Hoppas att ni har haft det riktigt härligt!

  kram
  /Anna

 • Reply HannasHörna 15 oktober, 2011 at 19:17

  Hej! Åh det vill jag göra med min man snart också…det låter härligt! Kram kram

 • Reply Helena - Hellys Jul 15 oktober, 2011 at 19:51

  Älskar sådana väskor. Kommer ihåg att jag hade en sån högt upp på min önskelista som barn. Fick en sån och packade upp och packade ner många gånger.

  Det är även viktigt att resa bort för att komma hem. Den känslan är fin
  Hoppas ni fick det härligt
  Kram

 • Reply Joanna 15 oktober, 2011 at 23:16

  Hej jag heter Joanna och är 23 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att folk ska få mer inblick och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder.
  Finns även massa spännande tävlingar så kolla gärna in min blogg:) kram

 • Reply Carin 16 oktober, 2011 at 06:00

  Låter underbart! =)

  Kraaam Carin

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 16 oktober, 2011 at 07:08

  Det är de små sakerna som förgyller livet… Bo på hotell är underbart även om jag oxå trivs allra bäst hemma… Har oxå en sådan resväska hemma, helt underbar… Hoppas du får en trevlig söndag och njut av frukosten… KRAM

 • Reply Emma 16 oktober, 2011 at 19:50

  Vad härligt! Det är precis vad jag skall göra nästa helg, unna mig en natt på hotell med min käraste. Sådant borde man göra mer ofta. Jag tror absolut att sådana avbrott kan vara sunt för själen.

 • Reply Yosofine 17 oktober, 2011 at 11:37

  Åh så mysigt!!

  Kramar

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.