odling

Att ta tillvara på allt ätbart

Den här tiden på året är det mycket att ta hand om, för den som odlar grönsaker. Ibland händer det att orken, lusten eller energin inte räcker till och grönsaker går till spillo. Detta året försöker jag ta lite varje eller varannan dag för att orka med. Jag vill ju kunna spara maten till senare i höst eller i vinter, och inte att den ska förgås. Frysen börjar bli full med tomatröror, slantade morötter och lådor med hackad persilja. Snart ska det dessutom fyllas på med skalade äppelklyftor och soppor som tar mycket plats. Men jag har gärna en proppfull frys, den gör att jag känner mig rik. Stenrik.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.