lantliv

Att vänta på något ljuvligt

På påskafton så var vi hos goda vänner i Kungsbacka, vilket var otroligt trevligt. På deras tomt så står det mest enastående magnoliaträd man kan tänka sig. Det är 5 meter högt och alldeles fullt av blommor ända ner till marken. Tyvärr hade det inte hunnit slå ut när vi var där men det var enormt många knoppar som bara väntade på mer sol för att springa ut i full blom.

Jag bad att få en liten kvist med mig hem för att kunna njuta av det hemma eftersom jag inte kommer att få se det blommandes detta året. Aldrig tidigare hade de klippt av en kvist från detta träd – så jag känner mig mycket hedrad över att få vara den första som fick en. Tack så mycket Andreas!

Så nu väntar jag varje dag på att skönheten ska slå ut på vårt köksbord. Att vänta på något vackert är också underbart!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply VitaVardagen 27 april, 2011 at 10:28

  Jisses så vackert! Härligt mot tapeten dessutom 🙂 Önskar att jag också hade någon som ville ge mig en kvist av ett vackert träd! Hoppas ommöbleringen gick bra 🙂 Jag känner mig nöjd med hur det blev här hemma och hoppas jag känner så om ett par veckor också… eller iallafall i övermorgon också 🙂 Kram Johanna

 • Reply FräckaSyster 27 april, 2011 at 10:38

  Åh så vackert! Kan bara tänka mig hur vacker den är sen när den slår ut! =)

  Ha en bra dag!
  Kram Jenny

 • Reply MARÄNG FORM 27 april, 2011 at 10:43

  Oj vad man skulle ha ett sånt träd, eller minst en gren 🙂 Du får visa sen när den slagit ut!

  Kram Elina

 • Reply Kickan 27 april, 2011 at 11:07

  Vilken vacker kvist…väntar med spänning :)…kan inte sen tänka mej hur vacker den är sen!!
  Kram Kristina

 • Reply FaB Keramik 27 april, 2011 at 12:05

  Fantastiskt! Måste visa bild sen!

 • Reply Lantligt i smultronbacken 27 april, 2011 at 13:21

  Underbara Magnolian. Vilken lycka att få med sig en kvist hem. Hoppas den slår ut snart.

  Kram Teres

 • Reply Emilia 27 april, 2011 at 13:44

  Vilken vacker gren, underbar färg verkligen!
  Kramar

 • Reply Yosofine 27 april, 2011 at 13:45

  Det här behöver jag nog inte be om men ändå. Du MÅSTE visa när skönheten har slagit ut! 🙂 Kramar

 • Reply Maria 27 april, 2011 at 18:48

  Underbart vackert!! Dessutom är den kelsjuka katten galet söt! Haha

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Maria

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.