mitt liv som egenföretagare

Att vara entreprenör

 

Idag ska jag iväg till en folkhögskola och föreläsa om att vara entreprenör och min resa dit. Först när jag fick frågan så tänkte jag; vad har jag att berätta. Men så när jag satte mig ner och började skissa på ett papper så kom jag på massor av saker. Den inre resan från att ha grubblat mycket, till att jag faktiskt tog steget, sade upp mig och sedan blev en frilansare på heltid – det som nu känns som det mest naturliga i världen, för mig. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och det ska bli så roligt att få träffa eleverna, som är sugna på att bli sina egna, och att se vad de har för frågor och funderingar.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Så gott som 27 maj, 2013 at 06:54

  Lycka till!

 • Reply Mormorsglamour 27 maj, 2013 at 06:59

  härligt! såna föreläsningar är så inspirerande och kul. Lycka till nu
  Kram
  Helena

 • Reply Hemma på Ekbacken 27 maj, 2013 at 07:01

  Vad kul, det är så roligt att föreläsa tycker jag.
  Speciellt när det handlar om att inspirera andra. Och det lär du göra utan tvekan.
  Kram Linda

 • Reply Sara 27 maj, 2013 at 07:09

  Jag önskar så att du kunde skriva lite mer om att vara egenföretagare på bloggen. Jag är så nyfiken på detta område och funderar på att en dag också bli det……men jag måste bara samla lite mer mod först 🙂
  Stort lycka till idag!

 • Reply Mary - m.ade b.y m.ary 27 maj, 2013 at 07:10

  Och du har ju så mkt bra att dela med dig av!! Det vet ju jag, om någon!! <3

 • Reply Kavallinskan 27 maj, 2013 at 07:32

  Spännande och lycka till!
  Kram viktoria

 • Reply Petra / Popetotrora 27 maj, 2013 at 07:35

  Vad spännande! Och det är väl klart att du har massa spännande att berätta och dela med dig av. 🙂 Lycka till!

 • Reply Kia 27 maj, 2013 at 08:08

  Lycka till med föreläsningen!

  Spännande med växthusbygge. Vill också ha….

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

 • Reply Helena N 27 maj, 2013 at 08:47

  Men å vad spännande och modigt!
  Jag är inte ett dugg blyg, men är livrädd att prata inför folk på det viset, så därför beundrar jag er som törs.
  Ett stort lycka till!
  Kram Helena

 • Reply Life's Silverlining and I 27 maj, 2013 at 13:09

  Men så spännande! Kan du inte göra ett blogginlägg om det du berättade där? Vore så kul att höra om din resa! Kram Nilla

  • Reply hildashem.se 28 maj, 2013 at 05:36

   Det ska jag absolut göra 🙂
   Kram på dig!

 • Reply Helena - amelia.se 27 maj, 2013 at 15:14

  Vad du är duktig och inspirerande. Önskar dig stort lycka till och hade gärna varit på plats och tagit del av dina erfarenheter. Speciellt om det där stora hoppet, från anställd till egen. Heja dig!

  Kram
  Helena

 • Reply Maria - Snickaregården 27 maj, 2013 at 20:43

  Roligt! Blev säkert en helt lysande föreläsning. Är så mycket som händer efter vägen och man växer som människa 🙂
  Kram Maria

 • Reply Anette Ryan 28 maj, 2013 at 11:50

  Vad kul att få dela med sig av sin erfarenhet till andra. Lycka till med uppdraget.
  Kram Anette

 • Reply Queen of Kammebornia 29 maj, 2013 at 07:07

  Vad spännande! Det kommer du att klara galant!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.