inspiration, Livet

Bästa målet

Mitt absoluta favoritmål är frukost. Så om jag var tvungen att välja att samma måltid att äta livet utså skulle jag lätt välja frukosten. På veckorna består frukosten mest av en ordentlig smoothie men på helgerna lyxar vi ofta till det med en härlig frukost á la hotell. Färskpressad juice, gott bröd, ägg, frukt, flingor och te. Nu är det ju helg och därmed är det också dags för just en sådan frukost. Hoppas att ni får en härlig lördag!

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Life's Silverlining and I 2 juni, 2012 at 07:22

  Åh så lyxigt det lät! Jo jag älskar frukostar med. Bilden är underbar! Kram Nilla

 • Reply Marianne 2 juni, 2012 at 07:58

  Nja, jag är av den inte så morgonhungriga sorten, så det fick nog bli middag livet ut för mig;)
  Men en extra tillpiffad helgfrukost gör ju det hela lite godare och mig lite mer sugen. Min gubbe älskar frukost så han fixar helgens lite mer avancerade gofrukostar här hemma:)
  Ha en härlig lördag!
  Kram Marianne

 • Reply Åse - Interiörguiden 2 juni, 2012 at 08:04

  Jag gillar också frukosten. Men visst är det lite märkligt när det gäller frukost, det funkar att äta samma mat flera dagar i rad utan problem, men skulle man göra detsamma med lunchen eller middagen skulle man tycka det var jättetråkigt!

  Kram

 • Reply Tish 2 juni, 2012 at 08:52

  Jag älskar frukost på helgen. Dels för det du säger, att man lyxar till det extra och dels för att jag och min man aldrig äter frukost ihop på vardagarna. Fin lördag på dig med!

 • Reply Bruno och Mig 2 juni, 2012 at 11:14

  Frukost på helger och lediga dagar är bland det bästa som finns. Jag brukar gå en promenad med hundarna och ta ut hästarna på morgonen. När jag kommer hem har sambon kokat kaffe och dukat upp frukost. Jag kan sitta vid bordet och njuta jättelänge.

  Ha en skön lördag
  Kramar L

 • Reply Svea 2 juni, 2012 at 11:39

  Vad härligt! 🙂
  Hoppas du har en härlig helg!
  // Sandra

 • Reply Anette Ryan 2 juni, 2012 at 12:11

  Jag tror jag instämmer att om jag bara fick välja en måltid resten av livet skulle det vara frukosten. Jag gillar frukostar och helst långa med tidning!
  Kram Anette 🙂

 • Reply Pia Gustafsson 2 juni, 2012 at 14:17

  Håller med dig, ingen bra dag utan frukost. Kram Pia

 • Reply fianathome 2 juni, 2012 at 14:49

  Jag älskar frukost – fast att jag är så tråkigt så det blir alltid samma. Tänker på mina hundar som får samma kulor varje dag.
  Ha en skön lördagskväll
  Fia

 • Reply Carolines vardagsliv 2 juni, 2012 at 18:43

  ÅÅh vad lyxigt!! Det skulle jag gärna osså se mig själv göra – lyxa till det extra på helgerna, men det får vänta lite grann 🙂 Ha en fin helg söta du!

 • Reply FlickornaLundgren 2 juni, 2012 at 21:52

  Ser härligt ut. Hemma hos oss är det oftast helgfrukostarna som är de mest kaotiska oftast med översovande pojkvänner så kan vi bli hur många som helst till frukost och alla äter olika saker. Äggen skall vara både stekta och kokta på alla de möjliga sätt 😉

  Men stunden då alla har ätit färdigt och lugnet har lagt sig lite grann är värd att vänta på. Då är det oftast njutningsfullt 🙂

  ha det bäst!

  Kram
  /Anna

 • Reply Erika G 2 juni, 2012 at 22:28

  Och om jag fick välja skulle jag hoppa över frukosten mest varje dag. Jag äter frukost endast för att jag vet att det är bra. Helst skulle jag vilja slippa äta något alls före kl. tio. Men jag kämpar på med sojayoghurt och fullkornsbröd m.m. Smoothie kan man inte göra när man bor i lägenhet och hela familjen sover när man själv går upp. Men kaffe älskar jag. Helst tre muggar före tio… Usch vad onyttig jag låter. Kram!

 • Reply Emma 3 juni, 2012 at 08:00

  Frukost är absolut bästa måltiden för mig också!
  Ha en härlig söndag!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.