mina funderingar

Bästa tiden på dygnet

syn på tiden

 

Vi alla har säkert en tid på dygnet då vi är lite bättre än den resterande tiden på dagen. Jag har det i alla fall så, och eftersom jag är morgonpigg så är min bästa tid på dygnet morgonen och förmiddagen då är jag som ett ånglok och är effektiv som bara tusan. Men när lunchen har ätits är det som om någon stoppat mig i en tunna och hällt i snabbtorkande cement. Jag är långsam, seg och trött. Därför planerar jag oftast mina arbetsdagar just utifrån det, jag ser till att avverka alla svårare ”tänka”-saker på förmiddagen och gör enklare grejer och så efter lunch. Har du någon speciell tid på dygnet som du funderar bättre på, eller funkar du bra hela dagen? 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Life's Silverlining and I 25 mars, 2013 at 06:28

  Min bästa tid är också morgonen och fm. Klokt att planera dagen efter det. Fin bild! Kram Nilla

 • Reply Hemma på Ekbacken 25 mars, 2013 at 06:33

  Precis så här jag med. men sedan kan jag komma igång på kvällen igen när barnen ska lägga sig.

  Kram Linda

 • Reply Tant Emma 25 mars, 2013 at 07:41

  Är precis som du och absolut mest effektiv på morgonen och fram till ca 14.

 • Reply Lantligt i smultronbacken 25 mars, 2013 at 08:29

  Här är det lika, morgonpigg och det mesta sker på morgonen. Efter middagen däremot är jag som en potatissäck, orkar ingenting. Jag älskar att kliva upp när det är tyst och de andra sover, då laddar jag min energi

  Kram Teres

 • Reply Sundare nu! 25 mars, 2013 at 10:11

  Jag är tvärt om, segast på morgonen men får mer fart framåt eftermiddagen. Visst skapar man sina rutiner efter hur man fungerar under dagen!? 🙂

 • Reply Ester ❤ ett kreativt liv 25 mars, 2013 at 14:03

  Eftersom mina mornar kan vara lite segstartade pga problem med huvudvärk så är jag mest effektiv framåt kvällen! Men ibland får man helt enkelt tvinga sig själv till att börja med en syssla/uppgift och efter en stund så brukar det "lossna" och man kommer igång! 🙂

 • Reply lisasvilja 25 mars, 2013 at 15:30

  Jag är inte direkt någon tidig morgonmänniska men ungefär vid nio på morgonen är jag pigg och alert och får massor gjort! Sen är jag som du seg på eftermiddagen och piggnar till frammåt kvällen 🙂
  Jag tänker ofta att fler borde få styra mer över sin vardag och jobba när man har som mest energi 😉

  Ha en fortsatt fin måndag!
  Kram

 • Reply Dagar av lycka 25 mars, 2013 at 16:55

  Japp, tidig eftermiddag och sent som attan är mina kreativaste timmar. Hopplöst att inte vara i fas med andra morgonpigga personer 😉

  Kramelikram

 • Reply Pia Gustafsson 25 mars, 2013 at 19:57

  Jag är precis likadan. Uppe med tuppen ibland före och seg på em.-kväll. Behöver en tupplur för att orka vara vaken efter 21.30

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.