loppisfynd

Blå, blå toner

 

Måndag och ännu en ny vecka. Helgen försvann med jobb på mässan från morgon till kväll, men jag har haft jättekul och träffat massor av folk, bloggläsare och befintliga kunder. Jag har nästan fått en social överdos – jag som ju är van att jobba ensam här hemma om dagarna. Nästa helg ska jag kompensera med att ligga raklång och äta praliner och vindruvor.

Jag älskar blått  och hade turen att vinna en alldeles underbar Marimekko-skål på fot hos Cecilia för ett tag sedan. Den är så vacker och passar fint med den kinesiska lilla urnan som jag köpt på auktion. Kanske blir det den skålen jag fyller med praliner nästa helg. Tänk sikken tur man har ibland.

Hur var din helg?

//Sofia ♥

 

Spara

Spara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply fianathome 5 mars, 2012 at 07:03

  Min helg gick åt att hämta hem energi. Ibland krävs det faktiskt att man får boosta energi. Då är smånosar väldigt bra. De delar alltid med sig hjärtligt! Ha en skön måndag//kram Fia

 • Reply en matsked grejer 5 mars, 2012 at 07:15

  Mycket snyggt! 🙂
  Ha en fin vecka du med!
  Kram Cecilia

 • Reply Beatrice 5 mars, 2012 at 07:20

  Så fint! Min helg var toppenfin med trädgårdsfix och god mat 🙂
  Kramar från Bea

 • Reply Allis 5 mars, 2012 at 08:14

  Låter som att du haft en fantastik helg!
  Det har jag med, den har varit ledig och fylld av vårkänslor, sol och mys med mina käraste så nu är batterierna laddade och en ny vecka kan börja!
  En fin vecka önskas dig!
  Kram Allis

 • Reply MammaElva 5 mars, 2012 at 08:20

  Ibland har man tur 🙂 Vääldigt fint!!

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 5 mars, 2012 at 08:32

  Vad kul att mässan gått bra!
  Blått är nog min favorit också! Fast jag har nog inte haft en aning om det förens ganska nyligen! Det har liksom dykt upp blått lite här och var omedvetet!
  Ha en bra dag! Kram!

 • Reply Marianne 5 mars, 2012 at 09:18

  Låter ju som en alldeles underbar idé att bara ligga och käka praliner! Det kan jag tänka mig att du kan behöva efter en helg med så mycket människor. Kul att det gått bra:)
  Ha en härlig start på nya veckan!
  Kram Marianne

 • Reply vala 5 mars, 2012 at 10:22

  Kul att det har gått bra .Fina blåa färger .
  Önskar dig en bra vecka .
  Kram Farzaneh

 • Reply Sara 5 mars, 2012 at 11:10

  Åh vilken härligt sken i bilderna. Nu blir jag inspirerad.

  Kramiz

 • Reply Kia 5 mars, 2012 at 11:51

  Kul med en lyckad helg. Blev det ett lyckat lopp för mannen? Hörde en som hade målet att klara sig på 9 timmar och gjorde det på 6,5. Bra jobbat.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  • Reply hildashem.se 5 mars, 2012 at 11:58

   Han var ganska nöjd, han körde på 6.29. Jag är dock mycket imponerad – själv skulle jag nog aldrig klarat mig att ta mig hela vägen innan midnatt 🙂

   En fin dag till dig också!
   Kram Sofia

  • Reply Kia 6 mars, 2012 at 11:53

   Ganska nöjd!! Tycker han ska vara JÄTTE nöjd. : )
   Bra jobbat säger jag bara!!

 • Reply creando 5 mars, 2012 at 12:57

  Det är verkligen vackert med blått. Men själv har jag inte mycket blått alls faktiskt. Passar inte riktigt med resten…. Gillar verkligen marimekkoskålen
  Kramar

 • Reply Livet på Vestergård 5 mars, 2012 at 18:16

  Så snyggt med blått! En skål fylld med praliner låter inte alls dumt 🙂
  Kram Kicki

 • Reply Lev Vackert 5 mars, 2012 at 19:25

  Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida http://www.levvackert.se

 • Reply madelein - mamma till sex 5 mars, 2012 at 20:35

  Det var kul att ses 🙂

 • Reply Titta in hos Thess 5 mars, 2012 at 21:14

  Låter som om du har haft en toppen helg =)
  Själv har jag jobbat,tapetserat och burit runt på ett stort klädskåp,hi hi.
  Önskar dig en härlig vecka.

  Kramar Thess

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.