pysseltips

BLOGGKÄRLEK: Pyssla till tusen

Idag vill jag tipsa er som gillar att pyssla – och i synnerhet att pyssla tillsammans med barn – om min vän Karins blogg och bok. Hennes blogg, Pysselbolaget, är fylld med fina och roliga pyssel som man kan inspireras av. Och nyligen så släppte hon sin första bok, Pyssla med mig, som är proppfull med kreativa pyssel för både stora och små, den är verkligen den perfekta presenten till någon som gillar att göra saker själv. Dessutom är de allra flesta pysslen återbruk, man kan alltså använda sånt som man många gånger redan har hemma eller rent av kan hitta i naturen. Det gillar jag.

 

Såna här pinnar har jag tänkt att göra och sätta i mina odlingar.

 

Snygg håltavla som hjälper till med ordning och reda.

 

En sötare variant av sushitallriken.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Rumpetuss 6 juli, 2015 at 19:00

  Vilken härlig bok! Den ska inhandlas till mig o lilltjejjen tror jag!

 • Reply Camilla Stenlund 7 juli, 2015 at 05:41

  Fina pyssel i bloggen och boken – fast det är de fina fotografierna som inspirerar mig mest faktiskt. Har haft en pysselsvacka (är det möjligt?) så ett besök i Karins blogg vore ett smart sätt att starta igång pysselådran igen. Tack för tipset så jag kommer igång igen 🙂

 • Reply Pysselbolaget 22 juli, 2015 at 10:49

  Tusen tack för ett fantastiskt fin inlägg, Sofia! Vi tackar och önskar fortsatt fin och kreativ sommar!

  Kram Karin & Freja

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.