lantliv

BLOGGTIPS: En skön böna med färg

 

Idag vill jag tipsa om en underbar blogg med fina bilder. Om ni trivs här hos mig så tror jag att ni kommer att gilla Johanna i Kulla otroligt mycket. Där finns fina klänningar, färg och massor av charm. Och så gillar hon återbruk, odling av grönsaker, att ta hand om det naturen erbjuder och bor på landet precis som jag. Och så finns där katt och hönor också. Det kan knappt bli bättre.

Seså gå och besök Johanna i Kulla nu.

 

johanna-i-kulla-3 johanna-i-kulla-2

 

Visst var det fint?

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fru Vintage 5 november, 2015 at 14:46

  Åh vilken fantastiskt underbar blogg du har!!!!! Hittade just hit och det är jag glad för 🙂 Allt gott till dig!
  Kram Fru Vintage

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 6 november, 2015 at 07:53

   Men åh, vad kul att du hittade hit. Det är jag superglad för. Och så fick jag ju möjlighet att upptäcka dig. 🙂
   Ha en härlig fredag!
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.