minimalism

Bortom ekorrhjulet

Förra veckan blev jag intervjuad av Katarina, som tillsammans med sin syster Johanna driver podden “Bortom ekorrhjulet“. Det är en podcast som utforskar andra sätt att leva, än det typiskt traditionella, de gräver djupare i vad som är kul och svårt med förändringar och vikten av medvetna val.

I intervjun med mig pratade vi mycket om min resa mot minimalismen och om att rensa bort allt överflödigt. Hur jag tänker kring konsumtion och svårigheter med den mentala processen i resan mot ett enklare liv, berördes också. Vi pratade även om hur jag tänker kring ekonomi och varför jag och min man har personliga konferenser om vårt liv.

Det finns massor av bra avsnitt i arkivet med tidigare gäster, så om du inte upptäckt podden tidigare har du en skatt som väntar om du är intresserad av ämnen som rör att ta avsteg från det berömda ekorrhjulet.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Isabell 12 mars, 2019 at 17:14

  Jag lyssnade på avsnittet igår kväll och ännu en gång idag, det var så många bra saker du sa som jag verkligen sög i mig. Jag är mitt uppe i en process just nu och att höra dig säga att det tar tid och är jobbigt rent mentalt kändes lättande för mig. Har liksom tänkt att ge upp flera gånger men NEJ jag ska i mål. Tack för inspirationen!!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 13 mars, 2019 at 11:38

   Så otroligt glad jag blir. Tack! Det är verkligen bra att ha med sig att det tar lång tid. Och kanske också fokusera på delmål, snarare än bara ett enda stort mål. Det gör att du kommer att uppnå flera segrar under din resa. Stort lycka till! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Lena 13 mars, 2019 at 06:28

  Takk for tipset! Jeg prøver å finne gode podcaster om noe som interesserer meg, og det meste er på engelsk. Nå skal jeg høre på dine kloke ord i dag mens jeg fortsetter min “dödstädning” 👍

 • Reply Mathilda 13 mars, 2019 at 11:13

  Det här avsnittet är det jag är mest taggad på under hela dagen idag! Befinner mig mitt uppe i ekorrhjulet och drömmer om livet utanför. Är på väg att genomföra, tack för all inspiration!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 13 mars, 2019 at 11:43

   Så roligt att höra! 🙂
   Ta reda på din riktning och ta sedan ett steg i taget. Även om det bara är ett litet steg så räknas det, eftersom det är bättre än inget steg alls. Du är varmt välkommen ut ur hjulet, när du är redo för det! 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.