smoothies

Bra start på dagen

smoothie bowl

 

I fem år har jag startat dagen på samma sätt. Med en smoothie. Det är gott, enkelt att göra och nyttigt! Innehåller varierar lite men basen är alltid en avokado och en banan. De övriga ingredienser som jag kör på allra mest just nu är ett par frysta puckar med spenat, en handfull fryst mango, en matsked chiafrön, en tesked nyponpulver, ett par matskedar havregryn och någon växtbaserad mjölk typ hasselnötsmjölk, kokosmjölk eller sojamjölk.

Ibland dricker jag det i glas och ibland äter jag det på tallrik som en smootie bowl, allt för variationens skull. Det står jag mig sedan på gott och väl på ända fram till lunch. Och jag tror aldrig att jag kommer att tröttna på det. Om jag fick välja en enda rätt att äta varje måltid i resten av mitt liv skulle valet vara enkelt. Det skulle bli smoothie såklart!

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.