djur & natur

Charmiga figurer i skogen

Nästan som seriefigurer ser de ut, traktorerna som står i skogen vid min promenad. Charmiga med grillar som näsor och lyktor som ögon så förväntar jag mig nästan att de ska börja prata och röra sig likt maskinerna i Byggare Bob. Men jag gissar att det händer först när jag vänder ryggen till och går därifrån…

 

gammal-traktor-i-skogen-1

 

gammal-traktor-i-skogen-3

 

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rania {Rania Maria Photography} 5 februari, 2016 at 08:32

  Åh vilka fina!

  Svar: Åh tack Sofia! <3 Hoppas du också får en fantastiskt härlig helg! Till sommaren ska jag till Borås och då Måste vi ju ses! 😀 Kram

 • Reply Frida 6 februari, 2016 at 11:51

  Hihi vad rart!

 • Reply Moa 7 februari, 2016 at 15:50

  Så charmigt!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.