odling

Dagarna som flyter förbi

Dagarna bara rinner mellan fingrarna. Jag vet inte vad som är upp eller ner, tisdag eller lördag, förmiddag eller eftermiddag. Det är väl när jag tappar det där tidsbegreppet som jag verkligen har semester. Och det är skönt. Jätteskönt. Jag har förkastat både telefon och dator och ägnar de tekniska bitarna ytterst lite tid. Istället så sitter jag och stirrar ut i horisonten och lyssnar på gamla radioprogram ur Sveriges radions arkiv. Eller så plockar jag bär, rensar ogräs, skördar och läser en bok. En och annan film och tv-serie har det också blivit. Och än så länge har jag långt i från tröttnat på ledigheten. Visserligen har jag jobbat en hel del på min semester – det är så det funkar när man är egenföretagare – men mycket ledigt har det blivit. Och lite till tänker jag ta, för det är ju faktiskt jag som bestämmer över min egen tid.

skorda vitlök potatis

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Rania Maria | raniamaria.eu/blog 31 juli, 2015 at 06:46

  Åh vad härligt det låter, när man når det där stadiet då dagar och tider inte spelar någon roll! Har plockat lite bär (inte hittat svamp än) och varit ute och gjort en del men har inte kunnat släppa helt, och ro till att sitta och läsa har jag inte haft… men nästa vecka vandrar vi iväg så då Kan jag inte jobba 😀

  • Reply hildashem.se 31 juli, 2015 at 08:35

   Det tar ett tag att hitta den där ron. Hoppas att du hittar den när ni vandrar. Ha en härlig helg! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Thelma och jag 1 augusti, 2015 at 04:56

  Jag har den skönaste semestern ngnsin. Tar dgn som den kommer o hinner göra massor o vädret är perfekt för trädgårdsarbete. Men visst… Hade det varit en sommar som 2014 så hade jag renoverat fönstrena o varit nöjd med det. För mig är semester just att rätta dgn efter vädret 🙂 /pia

 • Reply Hanna 1 augusti, 2015 at 16:15

  Låter underbart.
  Ha en fin lördagskväll!
  Hanna

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.