loppisfynd

Dalahästar behöver också vänner

gamla dalahästar

 

Kommer ni ihåg att jag berättade att jag blev blåst på Tradera i våras? Det var när jag skulle köpa en kompis till min dalahäst. Jag har handlat massor av gånger på Tradera och aldrig blivit blåst tidigare så jag blev lite förvånad. Jag anmälde det hela till Tradera och det visade sig att jag inte var den enda som blivit blåst av samma säljare. Först hade hon gjort massor med auktioner för att få fina betyg och inge förtroende som säljare – sedan inledde hon den stora bluffen genom att blåsa massor med kunder samtidigt. Det var ingen förmögenhet jag blev av med men det är ju alltid tråkigt när folk inte ha goda avsikter.

Hur som helst så har jag nu gjort ett nytt försök och budade hem en dalahäst i modell mindre. Så nu har de gott sällskap av varandra där på hyllan.

 

 

//Sofia ♥

 

 

Spara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 21 september, 2011 at 06:13

  Så tråkigt när folk inte är ärliga =( Köper oxå mycket på Tradera och hittills har det funkat bra =) Skönt att du hittade en vän till din häst iaf =) KRAM

 • Reply Elvira Spekulerar 21 september, 2011 at 06:23

  Trist att bli blåst sådär, vilken tur att det är sällsynt i alla fall. Roligt att stora hästen har fått sällskap nu.

  Ha en fin onsdag!

  Kram Elvira

 • Reply Elinas inspiration 21 september, 2011 at 06:33

  Tråkigt med blåsningen, men kul att du hittade en kompis till slut. Kul förjag har precis ett liknande kompispar på vår hylla i hallen. Stor och liten röd dalahäst. De är så fina!

  Ha det så bra idag!
  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Norr om Köpenhamn 21 september, 2011 at 10:25

  Fy vad trist att bli blåst på tradera. Ja, det gör ju att man kanske tvekar lite i framtiden. Jag har än så länge lyckats undgå det :o)
  Men finfin dalahäst du fick hem nu…me like!!

  Ha en skön onsdag!
  Kramis
  Ulrika

 • Reply Retrofroggi 22 september, 2011 at 02:53

  Ush och fy för bedragare! Bra att du inte förlorade hoppet om tradera och vågade buda igen, de flesta av säljarna är ju hyggliga trots allt 🙂

 • Reply Sophie B 14 april, 2017 at 21:41

  Hej! Vad är det för tapet bakom hästarna? Väldigt fin! Jag tittade på ditt inlägg om tapeter men kunde inte hitta denna bland dem tyvärr.
  /Sophie

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 19 april, 2017 at 08:32

   Hej Sophie! Jag minns inte exakt vad den tapeten heter men den kommer från Boråstapeter och kollektionen heter Falsterbo, så du borde nog kunna hitta den enkelt. Lycka till! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.