lantliv

De ljusa kvällarnas konsekvenser

Tiden som är just nu är helt fantastisk. Kvällarna är så ljuvliga att jag aldrig vill gå och lägga mig. Jag är ute och fixar i mina odlingar till ihärdig fågelsång varje kväll. Det är livskvalitet. Dock får mitt beteende konsekvenser; jag är som en klubbad säl varje morgon och får släpa mig ur sängen. Det känns väldigt främmande, eftersom jag annars är väldigt morgonpigg och älskar morgnar. Vanligtvis behövs ingen väckarklocka alls men om den ställs så vaknar jag av mig själv innan klockan ringer. Nu hör jag inte ens att klockan ringer. Men jag känner igen mönstret, så här blir det varje år vid den här tiden. Jag lever just nu medelålderns motsvarighet till 20-åringars jetset liv. Det kostar att ligga på topp sägs det ju …

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anonym 28 maj, 2014 at 12:38

  Hihi, här har du en klubbad säl till. Jag har också svårt för att komma i säng i tid på kvällarna nu när det är ljust. Vilka underbara dalahästar 🙂
  Gisela

 • Reply Queen of Kammebornia 28 maj, 2014 at 19:05

  Jag känner igen mig! Och när jag kommer in på kvällen vill jag komma ikapp på datorn och så blir det ännu senare 🙂 Och så är mornarna så extra ljuvliga men jag är så trött… Lyxproblem 🙂 Kram!!!

 • Reply Hemma på Ekbacken 29 maj, 2014 at 19:45

  Haha vad jag känner igen mig med. Allt detta ljus får mig att vara lika pigg som trött. Lika bra att njuta och hamstra solstrålar…
  Kram Linda

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.