odling

De sista hjältarna

Det är vackert och varmt ute om dagarna nu men nätterna vågar jag inte riktigt att lita på. Därför har jag plockat in flera av mina tomatplantor utifrån för att inte gå miste om de sista fina tomaterna. Dessutom doftar det gott och så är det lite lyxigt att kunna gå en sväng i vardagsrummet och plocka sig en tomat eller två när jag blir sugen. För de är verkligen som godis. Små, söta och smakrika. Tomater är det som är allra roligast att odla och jag längtar redan till nästa års odlingar.

Tomat i solnedgång. Romantiskt så det förslår.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Carin 27 september, 2011 at 06:15

  Mums! Egna tomater som är så gott! Duktig du är som är förutseende… Jag får typ ALDRIG in något i tid…. 😉

  Ha en toppendag! Kraaam Carin

 • Reply Elinas inspiration 27 september, 2011 at 07:27

  Det är nog säkrast så, att ha dom inne om nätterna. Så stora och fina de är. Vilken fin gammal lampa som håller dom sällskap i fönstret!

  Ha en finfin tisdag!
  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Vilmas Hus 27 september, 2011 at 08:51

  Ja men visst är det så gott med egenodlade tomater!! Vi har inga själva men svärmor och svärfar har växthus och därifrån får vi både tomater och gurkor! Smakar ju helt annorlunda än de man köper i affären!

  Kika in hos mej! Utlottning på gång!
  Kram Charlotte

 • Reply Joanna 27 september, 2011 at 09:17

  Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

 • Reply Josefine Laul 27 september, 2011 at 09:39

  Å, jag skulle också vilja ha en tomatplanata:)

 • Reply Att vara någons fru 27 september, 2011 at 09:46

  Men oj så fint det blev med dom i fönstret! Och att de fortfarande bildar tomater?!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.