lantliv, Livet

De små har blivit stora

För himla längesedan (typ i april) så tog jag sticklingar på mina befintliga pelargoner och planterade om. De var väldigt sega i starten och jag tyckte inte att det hände så mycket. Men nu har de tagit sig från barnstadiet till tonårsstadiet och blommat ut – om än rangligt. En dag blir de nog vuxna, stora och kraftiga. Men just nu är jag nöjd över att de blommar och är vackra.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Himlavit 9 juli, 2011 at 05:42

  Jätte fina =)

  Trevlig dag
  KRAM Tessan

 • Reply Lantligt i smultronbacken 9 juli, 2011 at 06:18

  Se så fint de har kommit. Jag säger som Ernst, trädgårdsarbete är så härligt eftersom det kräver tålamod. Men jag håller inte med honom. Tänk om det kunde gå lite fortare ibland.

  Kram Teres

 • Reply Cajsas Faster 9 juli, 2011 at 06:21

  Så många fina inlägg det varit här på ett tag!! Nu har jag läst ikapp!

  Trevlig helg. Kram Marie

 • Reply Vita Hemligheter 9 juli, 2011 at 06:27

  Så fina de är, önskar jag också hade lite gröna fingrar. Pelargoner är helt underbara!
  Ha det bra!
  Kram Emma

 • Reply The Rosegarden in Malevik 9 juli, 2011 at 06:58

  HEj Sofia
  Coola bilder 🙂 Me Like 🙂
  Hoppas helgen e bra
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN 🙂
  Håkan

 • Reply Johanna Stålros 9 juli, 2011 at 07:33

  Vad kul, jag brukar aldrig lyckas med mina sticklingar…..Kram Johanna

 • Reply Systrarna Hjertén 9 juli, 2011 at 07:36

  Jag gjorde samma sak och nu börjar de faktiskt blomma så smått!

  Wow, vilka perfekta fönster! Är det ett ute rum eller är det inne på riktigt!

  Mvh
  Frida

 • Reply Snickaregården 9 juli, 2011 at 08:41

  De växer på fint dina sticklingar och så duktig du är och kokar saft. Det är något jag aldrig gjort sen jag flyttat hemifrån…
  Ha en riktigt skön helg
  Kram Maria

 • Reply fianathome 9 juli, 2011 at 14:27

  Vilket läckert fönster för blommor (å ögat).
  Kan man fått titta på resten av fönstret utifrån?
  //Ha det så bra.Fia

 • Reply Johanna 9 juli, 2011 at 19:27

  Vilket underbart fönster!
  Ha en härlig kväll!
  // Johanna

 • Reply en matsked grejer 9 juli, 2011 at 20:43

  Visst är det väl lite extra härligt när man lyckas med något levande?

  Fönstren är ju to die for…. SÅ snygga!
  Kram Cecilia

 • Reply Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge! 9 juli, 2011 at 22:54

  Vilka gröna fingrar du har, det må jag säga! 🙂

  Avslöjandet kommer snart, typ när som helst! 😉

  Kramar och trevlig helg!!

 • Reply Emma - save it for the planet 9 juli, 2011 at 23:05

  Hur fint som helst! Mitt största fönster är också fullt med små krukor med Pelargonisar. Det känns som det går segt, men det kanske inte är så konstigt då jag går och kikar på dem en gång om dagen. Jag fick lära mig från ett av äntligen hemmas program att man kan bara ta en ny gren och sedan stoppa ned den i jorden, och sedan vattna rejält första gången. Fungerade perfekt för inte en enda har dött. Däremo skall man tänka på att det faktiskt är en ökenblomma som inte skall vattnas allt för mycket. En mycket bra blomma med andra ord. Heja Pelagornier 🙂

 • Reply Hanna 10 juli, 2011 at 01:09

  Så roligt.
  kram
  Hanna

 • Reply Tina på Balkongen 10 juli, 2011 at 06:35

  Riktigt fina fönster. Passar utmärkt för ljusälskande pelargoner. Dina blommar jätte fint. Det rekommenderas att ta bort de första blomknopparna för att hjälpa unga plantor bli starkare och buskigare. Men själv skulle jag aldrig våga göra det.

 • Reply Camilla 10 juli, 2011 at 07:13

  Visst är det kul att se när blommorna kommer på sina sticklingar 😀 Hur små och rangliga dom än är.. Med en liten blomma känner man att an lyckats 😀 Och du har ju lyckats bra. Och ser himla fint ut med så många på en och samma plats. Blev själv usgen på att ta ite sticklingar nu. För jag följer ju aldrig reglerna, jag tar sticklingar precis när jag känner för det 😀

  Ha en mysig söndag!

 • Reply Therese 11 juli, 2011 at 16:46

  Så otroligt vackert! Så härlig blogg du har! Hoppas din kväll blir fin! Therese

 • Reply ✫Familjen Bus✫ 13 juli, 2011 at 17:28

  WOw! Så mysigt! Så hade jag oxå kunnat tänka mej att ha i vårt inglasade altanrum. Tyvärr är jag så himla kass på växter så de hade inte funkat 😉

  kram kram

  Sarina Fredriksson

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.