lantliv

Den kalla tiden – en tuff tid för en frusen person

frusen person varma plagg

 

Jag är en mycket frusen person. Det finns inget som hindrar mig att bära raggsockor även på sommaren, om jag fryser. Men det är verkligen nu vi befinner oss i raggsockans/benvärmarens/torgvantarnas högsäsong. Jag har laddat trälådan som står centralt i huset med många värmande plagg och filtar. Nu är de bara att ta till om jag känner mig lite frusen. Mina raggsockor är så välanvända att det knappt är något garn kvar under fötterna, men inte ger jag upp dem ändå. När det inte finns någon sula kvar alls så klipper jag av foten och gör om dem till benvärmare istället och de kan fortsätta att leverera värme.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Beata 27 november, 2014 at 15:58

  Så inbjudande den där korgen ser ut, jag vill bara dra på mig ett par sockor. Förstår att missen är intresserad. 🙂

 • Reply Rumpetuss 27 november, 2014 at 22:22

  Mysigt med en korg full med värme!!!

 • Reply Frida 28 november, 2014 at 18:23

  Åh, jag är precis likadan! Har gått omkring i både benvärmare och raggsockor inomhus ett par månader nu 🙂 Vilken fin låda, tror jag tar och snor den idén, kan vara trevligt för besökare också så de slipper gå omkring och frysa på våra kalla golv.

 • Reply AktivaDagar 29 november, 2014 at 06:54

  Härligt! Ser dessutom så vackert ut!

 • Reply Lottas Fotografi 30 november, 2014 at 07:01

  Vilken härlig värmande blandning!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.