loppisfynd

Den som väntar på något gott …

loppisfynd

 

Tills jag hittar det där lilla runda bordet, som jag letar efter, så får en liten träkista agera bord.

Om man bara handlar allt på loppis och second hand så kräver det ett visst mått av tålamod, eftersom det inte bara är att åka iväg till affären och köpa det man vill ha. Jag har exempelvis letat efter ett runt litet bord att ha som soffbord i ett halvårs tid. Trots att jag varit på en del loppisar har jag inte hittat rätt. Det tar tid. Men jag tycker att det är en del av tjusningen med att handla begagnat att man liksom får vänta lite extra på att hitta rätt. För när man väl hittar rätt, så blir tillfredsställelsen då himla mycket större.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Hulda 21 maj, 2013 at 05:54

  Flott bilde fra stua. Så fint teppe i stolen, lekker stol også. Ei koselig stue du har. Håper du finner bordet du leter etter. 🙂

 • Reply Kavallinskan 21 maj, 2013 at 06:18

  Så fint du har! Älskar den där pläden på fåtöljen!
  Ja så sant, snart hittar du nog ditt bord!
  Kram viktoria

 • Reply Queen of Kammebornia 21 maj, 2013 at 06:23

  Och då är det ju fint både nu och sen 🙂 Och mormorspläden är underbar!

 • Reply Helena N 21 maj, 2013 at 08:21

  Ja visst ligger det mer känsla bakom en grej som man fått kämpa för att få tag på.
  Visst köpte du den där mormorsfilten på loppis!? Den är ju så vacker att det gör ont i ögonen. Jag formligen älskar de starka färgerna.
  Största kramen!
  /Helena N

  • Reply hildashem.se 21 maj, 2013 at 09:45

   Ja,det är härligt att få längta lite 🙂
   Visst köpte jag den på på second hand, tror det var via Tradera om jag inte minns fel 🙂
   Kram till dig!

 • Reply Anonym 21 maj, 2013 at 08:59

  Precis så är det att handla loppisgrejor! Har också haft en kista som bord i väntan på ett runt soffbord…hittade till sist ett bord som jag ville ha =) Jag letade i nästan två år efter en liten vit kökssoffa att ha i burspråket….& plötsligt var den där till ett kanonpris! Likadant med dagbädden som jag ska ha i trädgården i sommar…det tog också sin tid…men men…tålamod, tålamod, & lite mer tålamod…& sen var den där!

  Mormorspläden är fantastisk…tror jag vill lära mig virka!

  Ha en fin dag! Annalena

 • Reply Maria - Snickaregården 21 maj, 2013 at 12:58

  Det är värt en tids väntan på det man verkligen vill ha. Det är då man brukar bli mest nöjd.
  Kanske ska börja med en mormorspläd trots allt.. vart sugen en längre tid men drar mig för att det är ett så stort projekt, men snyggt är den.
  Kram Maria

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 21 maj, 2013 at 14:24

  Det är värt det när man väl hittar sitt "fynd" och tänker BINGO, det står det och väntar på mig på en loppis !!!

  KRAM Karoline

 • Reply Maria 21 maj, 2013 at 15:10

  Jag håller med, och det har alltid dykt upp till slut!

  /Maria

 • Reply Gunilla 21 maj, 2013 at 18:54

  Ja men precis! Och jag tycker att en del av tillfredsställelsen handlar om att jag får känna mig lite duktig över att jag inte har konsumtionshetsat. Den egoboosten kan vara bra för att stå emot eventuellt habegär. /Gunilla

 • Reply Anonym 21 maj, 2013 at 19:39

  Fabulous interior! Just perfect!

  Win a pair of sunglasses:
  http://theprintedsea.blogspot.de/2013/05/firmoo-giveaway.html

 • Reply Linnéas butik 21 maj, 2013 at 20:14

  Hej Hilda,
  du har alldeles rätt vad gäller att vänta. Och sedan har man också tid att ändra sig. Vilket jag brukar göra ganska ofta:)
  Undrar också ifall det är en tomat som ståtar så fint på ditt bord som passar jättebra ihop med resten?
  Ha det gött.
  Linnéa

  • Reply hildashem.se 22 maj, 2013 at 05:49

   Visst är det en tomatplanta som står på kistan. De är verkligen dekorativa när de är i den där storleken, dock är det snart dags att plantera om och ut 🙂
   Ha en fin dag!

 • Reply KuriÅsa 23 maj, 2013 at 11:53

  Så sant, så sant…jag väntade många år på att hitta ett arkivskåp och häromdagen gjorde jag det! Nu står det här hemma i mitt vardagsrum:) Lycka till med sökandet efter det perfekta bordet, det kommer!
  Kram
  Åsa

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.