mitt liv som egenföretagare

Det där med dieter

 

Jag har ingen karaktär när det kommer till mat och godsaker. Och att hålla någon slags diet skulle jag aldrig fixa och eftersom jag inte är intresserad så kan jag inte heller så mycket om det. Så enda anledningen till att jag egentligen har denna bok om GI av Ola Lauritzson är att jag har formgett omslaget. En av anledningarna till att det är väldigt roligt att få jobba med att formge böcker är att man lär sig en himla massa nya saker. Jag har nu lärt mig att tomater har ett lågt GI – och jag älskar ju mina hemodlade tomater så det är perfekt. Jag tror jag kör på tomatdieten, vilket innebär att jag äter allt jag tycker om i lagom mängd + en massa egenodlade tomater. Det kan ju inte bli fel.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Anonym 19 september, 2011 at 06:06

  Den där boken har jag faktiskt. Så häftigt att det är du som gjort omslaget. Jag har testat GI ett tag och tycker det funkar bra för mig, det gäller att hitta sin grej. Din tomatdiet verkar ju också fungera 😉

  Kramar från Linn

 • Reply Emilia 19 september, 2011 at 06:17

  Fixar inte heller någon diet, lite av allt gäller för mig med 🙂
  Kram Emilia

 • Reply Elinas inspiration 19 september, 2011 at 07:39

  Jag tror inte heller på några dietmetoder. Det handlar om ett sunt förhållande till mat och att man rör på sig i förhållande till vad man stoppar i sig. Men klarar man inte det på egen hand så är det säkert bra att få den här typen av tips. Underbart med egenodlade tomater! Det är bara att passa på och njuta så länge de finns. Fint omslag! Vilket roligt jobb du har 🙂
  Ha en bra start på veckan!
  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Theresia 19 september, 2011 at 09:14

  Mums med egna tomater!! Ja, de behöver man nog inte vara rädd för i alla fall! 🙂

 • Reply Jenny 19 september, 2011 at 09:26

  Så roligt jobb och vad fint det blev!! Jag försöker komma igång med GI igen, har gjort det förr, men dvs min lilla variant av det… Funkar bra det också 😉
  Ha en bra dag, mumsa på, kram Jenny

 • Reply Kia 19 september, 2011 at 11:34

  Nä det där med dieter har jag aldrig förstått mig på. Nu äter i och för sig inte jag godis och chips och kakaor m.m. men det har inget med vikt att göra. Tappa suget helt enkelt och då känns det onödigt att äta. : )

  Ät det man vill i lagom mängd och röra på sig måste väl vara det bästa.

  Kram Kia

 • Reply BBQ VILLAGE 19 september, 2011 at 12:12

  Vad roligt….jag köpte den på Ica Maxi i lördags, ny ska jag syna den lite noggrannare….;)

  Kram F

 • Reply Doppa.nu - Amanda 19 september, 2011 at 12:29

  Det kan verkligen inte bli fel 😉 /En annan med sjuuukt dålig kak-karaktär.. 😉

 • Reply yllenystanet 20 september, 2011 at 20:33

  Med tanke på att vi bara lever en gång så är livet alldeles för kort för att inte unna sig att äta det man vill ha i lagom mängd. En diet klarar man aldig att hålla en längre tid…man ska ju hinna leva och njuta också!
  Men boken ser fin ut ;-). Kul att designa bokomslag.
  Tycker ditt pysselrum ser jätte mysigt ut. Prickigt gör en absolut glad.

  Kramis,
  Ylvali

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.