katter

Det var bättre förr …

 

Jag har tidigare skrivit om vad det egentligen är för magiskt samband mellan katter och lådor som gör att de alltid söker sig till varandra … ja i alla fall katterna till lådorna. Ända sedan Arne flyttade hit som liten kattunge för ett halvår sedan så har han hittat sin egen plats på kontoret, där han ligger hela dagarna när jag sitter och jobbar. Det var inte alls planerat från min sida, han lokaliserade själv den lilla lådan som stod överst på hyllan och lade sig och sov. Och så har han gjort varje vardag sedan dess.

Problemet är bara att Arne har ökat sin storlek med typ 500 % sedan han kom hit, men lådans ynka små mått kvarstår. Då han längre inte fick plats i den där lilla lådan så ordnade jag en dubbelt så stor, som jag placerade jämte den lilla lådan och tänkte att den ju vore mer bekväm att ligga i. Och visst ligger han i den nya stora lådan, men förmodligen tycker han att det var bättre förr eftersom han ändå spenderar någon timma per dag i den pyttelilla gamla lådan. Och jag kan knappt hålla mig för skratt varje gång han knôr sig ner i den och ska försöka ligga bekvämt – för det ser allt annat än bekvämt ut. Än har han inte växt klart, så vi får se var detta slutar …

 

katt-i-liten-box

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna 14 mars, 2016 at 09:47

  Ohh, så underbart! Gav mig en bra start på måndagen 🙂

 • Reply Emschen 14 mars, 2016 at 13:07

  Men gullefjun!

 • Reply Sandra 15 mars, 2016 at 16:00

  Hej, måste bara lämna en kommentar när jag just hittade din blogg och blev alldeles inspirerad av alla härliga bilder här inne! Underbar stämning. 🙂

 • Reply Anette 19 mars, 2016 at 14:23

  Hahaha! Åh vad jag skrattade! Framför allt åt andra bilden. Och jag känner så väl igen det, vår katt var precis likadan. Think outside the box? Nope. : ) Eller så var det precis det hon gjorde när hon ratade den fina kattkorgen för att kura ihop sig i en liten skev papplåda… Papperskassar (utan handtag) var också en favorit. Idag lever hon inte längre men vi har många kära minnen! Tack för ett underbart inlägg och ett riktigt gott skratt! : D

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 21 mars, 2016 at 10:52

   Haha, vad härligt att jag kunde bjuda på skratt. De är verkligen tokiga i lådor de där katterna. Och varje dag får jag mig ett härligt leende när jag ser att han försöker trycka sig ner i den där lilla lådan som svämmar över på alla håll. 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.