Livet

Det var en gång en bloggpicknick …

Det där med svensk sommar kan vara svårt. Ibland tror man att det ska bli fint väder och så blir det dåligt, eller så tror man att det ska bli dåligt så blir det bra. Alla tänkbara väderprognoser hade utlovat regn, därför valde jag tråkigt nog att ställa in den planerade idylliska picknicken och istället gå på café med de som möjligtvis kunde tänka sig att komma ändå. Många hade lämnat återbud dagen innan, så jag visste inte om en endaste själ skulle dyka upp till min ”inställda” picknick. Men det gjorde det! Fyra underbara tjejer som jag aldrig träffat innan kom, en del av dem hade kört många mil för att vara med. Eftersom vädret mot alla odds var ett fint picknickväder så bestämde vi oss för att köpa lite fika och sätta oss i en park. Picknicken blev ju inte så som jag hade planerat men den blev fantastisk ändå, fast på ett annat vis. Vi babblade om loppisar, pyssel, bloggar, en massa annat kul och fikade i över två timmar. Tiden bara flög iväg. Vi kom också fram till att detta var så kul att det måste göras om. Därför kommer det att bli en träff till då vi ska besöka ett spännande ställe som många inredningstokiga gillar. Och så ska det fikas, förstås. Mer info om det kommer senare.

En ”riktig” bloggpicknick får det bli igen nästa sommar.

Stort tack till er fina tjejer som kom, trots att det blev inställt 🙂

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Anonym 26 augusti, 2012 at 09:02

  Så mysigt ni verkar ha haft det trots att det blev inställt 🙂
  Jag önskar så att jag hade kunnat komma, men det gick bara inte. Det låter väldigt spännande med en utflykt för inredningsintresserade och då hoppas jag verkligen att jag kan komma.

  Stor kram från Marie

 • Reply Johanna Stålros 26 augusti, 2012 at 09:17

  Ja jag hoppas med på att kunna nästa år- så mysigt oavsett väder;) Kram

 • Reply Fröken Gredelin 26 augusti, 2012 at 09:44

  Tack själv finaste du! Så mysigt det blev! Och vilken tur vi hade med vädret ändå, innan jag ens hann lämna stan så vräkte regnet ner… Hälsa Monika:-P
  Kramkram

 • Reply Allis 26 augusti, 2012 at 09:44

  Vi hade ju beställt fint väder, du och jag 😉 men att det mot alla odds (prognoser) skulle bli en så fin eftermiddag hade man ju inte ens kunnat ana! Så mysigt ni fick det ändå, och vad spännade det låter med planerna på kommande träffar!
  Ha en skön söndag!
  Kram Allis

 • Reply promenader på landet 26 augusti, 2012 at 12:00

  Det är ju mysigt att bara träffas! Må så gott kram från vännen Maria

 • Reply Emilia 26 augusti, 2012 at 13:07

  Härligt att det blev så bra ändå 🙂 Nästa år hoppas jag på att kunna komma!
  Kram Emilia

 • Reply FlickornaLundgren 26 augusti, 2012 at 13:30

  Underbart att det blev bra ändå! Lite avis e jag allt och jag ser fram mot nästa tillfälle 🙂

  ha en fin söndag!
  kram
  /Anna

 • Reply Vit dröm 26 augusti, 2012 at 13:51

  Vad härligt att det kom ett par iaf 🙂 Hade själv gärna kommit men känns tyvärr lite lååångt 🙁
  Ha en fin söndag nu!
  Kram Anna

 • Reply MammaElva 26 augusti, 2012 at 14:41

  Vad kul att det blev av i alla fall, väderprognosen till trots 🙂 Ha en fin kväll! kram

 • Reply creando 26 augusti, 2012 at 16:11

  Roligt att något blev av. Själv jobbade jag ju och kunde inte alls. Kanske det kan bli en träff där jag kan hänga på nästa gång 🙂

  Önskar dig en fin söndagskväll och kanonstart på veckan 🙂

  Kramar Kicki

 • Reply Handgjorda drömmar 26 augusti, 2012 at 19:44

  Vilka underbara initiativ du tar!!
  Kram

 • Reply Hanna 26 augusti, 2012 at 19:51

  Ha en fin vecka!
  Kram
  Hanna

 • Reply Helena, Craft and Creativity 26 augusti, 2012 at 19:59

  Låter helt fantastiskt trevligt! Tur jag fick tillfälle att träffa dig härom veckan ändå, annars hade jag grämt mig oändligt mycket för att jag inte kunde vara med på picknicken! 🙂

  Kram på dig Sofia!

 • Reply Svea 26 augusti, 2012 at 20:49

  Härligt!! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.