lantliv, Livet

Dimmiga och njutbara kvällar

Det har varit lite dött här på bloggen det senaste. Jag har faktiskt släppt allt – precis allt – och bara njutit av lite ledighet och svensk sommar när den är som bäst (så ni som mejlat och inte fått svar ännu, det kommer nästa vecka). Visst är det härligt med varma och soliga dagar, men det jag uppskattar allra mest är kvällarna, när solen går ner och dimmorna lägger sig. Då spatserar jag gärna runt i trädgården och kikar på mina grönsaker och bara njuter … dessvärre får jag också ägna mig åt att plocka en och annan mördarsnigel från mina odlingar. Det är himla trist.

Det går snabbt att vänja sig vid lediga och lata dagar, och nu är det dags att skärpa till sig igen eftersom det är planerat för en vecka med jobb innan jag åter får sommarlov. Men nu när jag har fått vara lite lat ett tag så längtar jag faktiskt efter att få sätta tänderna i lite jobb igen. Hoppas att ni alla har en finfin sommar! 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Den där Victoria 14 juli, 2013 at 09:05

  Det är väl jättebra att du har kunnat släppa allt och bara njutit av tillvaron, du har det ju så hektiskt annars. Trist med mördarsniglarna, men härligt med ljumma sommarkvällar då man kan njuta extra länge.

  Ha det fortsatt bra i semesterlunken.

  Kram Victoria

 • Reply Linda Brattström 14 juli, 2013 at 09:30

  Har saknat dig dessa dagarna men unnar dig verkligen lite ledighet. Vi får passa på att läsa gamla inlägg istället och bläddra i dina magasin. Så var du ledig med gott samvete, det har du gjort dig välförtjänt av!

  Kram/Linda

  • Reply hildashem.se 15 juli, 2013 at 12:11

   Oj, så glad jag blir över att höra att jag är saknad 🙂

   Kram Sofia

 • Reply Allis R 14 juli, 2013 at 09:43

  Såklart att man får vara latledig ibland och ladda om till ny lust och inspiration!
  Jag håller med dig, det är något alldeles särskilt med fina sommarkvällar så här har njutits i fulla drag sista veckan 😉
  Ha en go söndag!
  Kram Allis

 • Reply Anette Ryan 14 juli, 2013 at 10:36

  Klart man ska ta en liten paus emellanåt från bloggandet. Speciellt på sommaren tror jag det lätt blir så, så mycket annat att göra och njuta då.
  Kram Anette

 • Reply Annie Sand 15 juli, 2013 at 10:23

  Pauser i bloggandet behövs för att tanka ny energi och nya idéer. Unna dig verkligen det! Ha en riktigt fin dag! Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.