Uncategorized

Dofter som får mig på fall

I söndags hade vi goda vänner här på brunch och vi fick så fina blommor från deras trädgård. Jasmine, gula liljor och någon fluffig sort jag inte kan namnet på. Jasminen doftar så gott så att man trillar omkull varje gång man går förbi. Underbart!

Idag har jag varit i Borås och Alingsås på olika möten, besökt butiken som säljer mina barntavlor samt varit på Alingsås bibliotek och hängt upp tavlor av mig och andra konstnärer ur konstnärsgruppen Konstanten. Så har ni vägarna förbi där kan ni kika i fönstren på de olika alstren.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Ullis 15 juni, 2011 at 16:08

  Kul med utställningen!
  Håller med dig, jasmine luktar helt underbart! Jag har ingen egen buske, men måste införskaffa mig det så jag kan få njuta av doften utomhus!
  Ha det bra!
  Ullis

 • Reply Himlavit 15 juni, 2011 at 16:44

  Jag har gjort det förr och gör det igen.. Beröm till dig för dina underbara tavlor =)

  Kram Tessan

 • Reply Hanna 15 juni, 2011 at 16:58

  vackra bilder och du har det så otroligt fint.
  Kram
  Hanna

 • Reply Stina 15 juni, 2011 at 17:24

  Så otroligt vackert! Jag gick förbi en sån där jasminbuske på väg till jobbet häromdagen. Jag var tvungen att stanna upp en stund och lukta. Såååå gott! KRAM Stina

 • Reply Yosofine 15 juni, 2011 at 17:52

  Jasmin är nog det allra godaste som finns att dofta på. Det och bebisar 🙂

  Kram

 • Reply Ellen 15 juni, 2011 at 18:24

  Du har verkligen en jättefin blogg! Man bli så inspirerad av alla fina bilder 🙂

 • Reply Sofia 15 juni, 2011 at 18:41

  Du är så duktig älskar din blogg kram en imponerad Sofia

 • Reply Ljusa vardag 15 juni, 2011 at 19:10

  Vad underbart med blommor! Vad kul att du visar upp dina fina tavlor! Ska åka till Göteborg på lördag så jag har vägarna förbi Alingsås, få se om jag kikar in ;o) Ha en fin kväll! KRAM Anna

 • Reply Torborg 15 juni, 2011 at 20:21

  Den "fluffiga växten" är väl Brudslöja…

 • Reply Emma - save it for the planet 15 juni, 2011 at 21:04

  Ja, jag tog också in några blommor idag. Pioner, min favoritblomma. Den är både vacker och doftar gott. Det tråkiga är att de blommar över så fort..

 • Reply Anette Ryan 16 juni, 2011 at 00:28

  Fina blommor. Den gula ser ut som en jag hade i min förra trädgård. Den bara växte utan att man behövde göra mycket. Den hade också en röd "kusin" som växte hej vilt. Det var en helt underbar känsla att gå ut och plocka jättebuketter på måndagen och redan några dagar senare när den behövdes slängas kunde man plocka en ny av samma storlek. Det kommer jag att sakna på nya tomten, tillgången till snittblommor så här ibörjan.
  Kram Anette 🙂

 • Reply Anonym 17 juni, 2011 at 16:59

  Hej!
  Tack för en fin blogg. Läser nästan varje dag:) Vill inte verka petig, men det är en Schersminbuske du har. Jasmin är en fin krukväxt hos oss, den doftar gott den med iof. Kram!

 • Reply hildashem.se 18 juni, 2011 at 13:54

  Hej Anonym! Tack snälla för upplysningen. Jag hörde bara när de sa vad blomman och i mitt huvud lät det som jasmine eftersom jag vet att det finns en blomma som heter det. Nu ska jag försöka memorera detta nya namn … för jag tror minsann att jag har en likadan buske i min trädgård. 🙂

  Tack!
  Kram Sofia

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.