Livet

Drömmar är till för att ätas upp eller förverkligas

Drömmar är goda!

Det finns så många drömmar där ute. Så många som går och drömmer om ett annat liv; det kan vara att byta jobb, att lämna sin partner, att flytta utomlands, att börja plugga, lära sig dreja, knyppla eller kanske att starta eget. Det gäller bara att ta steget – att våga hoppa. Livet är för kort för att slösa sina dagar på att inte göra det man helst vill.

Jag är så glad över att jag vågade ta steget och säga upp mig från min trygga och bra anställning som AD för att göra min egen grej. Har inte ångrat mig en sekund.

Vilka drömmar har du som du ännu inte förverkligat och vad väntar du på? Eller har du förverkligat din dröm?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Mina finaste 8 april, 2011 at 05:48

  Modigt och starkt att våga bryta sina trygga vanor! Jag drömde så om att skaffa hus, men var länge själv och då är det ju så dyrt. Men så kom HAN och saker föll sig i lite konsitg ordning och jag tvekade men hoppade och nu har jag det så bra man bara kan!

  Ha en fin fredag!

 • Reply Fru Vallmo 8 april, 2011 at 06:04

  Min dröm att bor på landet har jag uppfyllt, drömde även flytta till England och bo på en liten cottage nära kusten. Det blev Sverige men jag ångrar det inte en minut, och vem vet kanske hamnar jag nångång i England…
  Må så gott! Ute

 • Reply Snickaregården 8 april, 2011 at 06:18

  Att jag har läst Feng shui och startat eget är en av alla saker som jag förverkligat 🙂

  Ha en skön dag
  Kram Maria

 • Reply Vit dröm 8 april, 2011 at 06:18

  Ja vad väntar jag på..? Min dröm är att någon gång ha en egen butik, men det är lite skrajsigt att ta det där steget… Förstår att du är glad att du gjorde det!
  Ha en mysig fredag!
  Kram Anna

 • Reply Vårt liv i norr 8 april, 2011 at 06:46

  Jag skulle vilja starta eget som har något med inredning/design/hantverk att göra, men jag saknar helt en affärsidé, haha

  ha en härlig helg!!

  kram
  helena
  ps. tack för en mysig blogg.ds.

 • Reply Fru Westman 8 april, 2011 at 06:49

  Du har helt rätt! Man skapar sin egen lycka, det kan ingen annan göra åt en! 🙂

 • Reply Karin // DBKD 8 april, 2011 at 06:52

  Har förverkligat många av mina drömmar men min nästa är nog att utbilda mig till trädgårdsarktiekt… Fast det kommer jag kanske inte göra förrän om 10 år. Men då har jag något att se framemot. Just nu lever jag min dröm!
  Ha en härlig helg!

 • Reply dagdrömmar i vitt 8 april, 2011 at 06:59

  Jag lever min dröm, Byggde eget hus och startade min frisörsalong. Jätteskrämmande och tufft men det gick!! Man får ta några riktiga hundår med det är det värt tusen gånger om.
  Mitt i allt ihop skaffade vi två barn. Och så kom wiplashskadan och sedan cancern. Men allt går, jag lovar er. Bara man tar det lugnt, planerar och tror på att jag klarar det här:):)
  Och sist men inte minst : Var social och dela med dig av dina erfarenheter. Bra som dåliga. Våga misslyckas.Du får sååå mycket tillbaka:)
  Kramkram / Nettan

 • Reply ♥ Villa Tretton ♥ 8 april, 2011 at 07:03

  Min dröm är en egen liten butik med massor av vackra saker & lite blommor:)

  Önskar dig en fin helg
  Kraam Susanne

 • Reply FruNeroLindström 8 april, 2011 at 07:18

  Underbara tankar.
  Här drömmer vi om drömhuset. Vem vet, Söndag innebär visning, kanske vår dröm slår in…..annars fortsätter vi jakten.
  Ha en underbar Fredag

 • Reply MARÄNG FORM 8 april, 2011 at 07:26

  Jag har startat kafé och nu en webshop. Jag försöker att göra det jag vill helst hela tiden. Det är inte alltid lätt, men helt klart värt det! Jag tycker också att fler ska ta steget och göra det de verkligen vill. Helt rätt!

  Kram Elina

 • Reply Lantligt i smultronbacken 8 april, 2011 at 07:26

  Så sant Så sant

  Ha en underbar fredag

  Kram Teres

 • Reply EnSpruckenRosaTekopp 8 april, 2011 at 07:47

  Min dröm är att någon dag ha ett eget café med en liten butik i, gärna gamla saker o möbler samt kanske lite blommor 🙂 men vem vet om några år så kanske jag ha mitt alldeles egna ställe 🙂 drömmer gör jag iallafall! Ha en härlig fredag, kram Tilda

 • Reply Ullis 8 april, 2011 at 08:17

  Krävs mycket mod ibland att förverkliga sina drömmar, framförallt när det gäller en sådan stor sak som att byta jobb… hoppas jag ska våga en dag! Dina drömmar på bilden ser mumsiga ut!
  Ha en bra dag! Ullis

 • Reply Erickah 8 april, 2011 at 08:22

  Hej! Intresserad av en ny mascara? Kika då in hos mig och spana in den nya tävlingen om en Lash Architect 4D! http://www.snackaomsex.nu

 • Reply FaB Keramik 8 april, 2011 at 09:01

  Ja men visst är det precis så.
  Jag drömmer om att göra tusen böcker – med dig!
  Kram frida

 • Reply BBQ VILLAGE 8 april, 2011 at 09:19

  Min dröm är inte förverkligad och kommer med all sannolikhet inte att bli det heller. Jag skulle vilja jobba som läkare men har aldrig fått fingret ut och börjat plugga….och kommer inte att göra det heller, så många år i skolan det orkar jag icke. Jag trivs på mitt jobb nu och det är väl det som alltid varit haken, svårt att lämna när man redan har det bra.

  Kram F och ha en trevlig helg!

 • Reply Jenny 8 april, 2011 at 09:22

  Vad härligt att läsa om allas drömmar! Jag vet inte riktigt vad jag vill, men jag tar små steg, då man lever ensam i ett hushåll är det inte så lätt, men jag har köpt en egen lägenhet, det var en del av min dröm. Inredning är ju också en del, men jag ska bara gå lite småkurser för mitt eget intresse.
  Ha en sköööön fredag, kram Jenny

 • Reply Susanne 8 april, 2011 at 10:18

  Så skönt att ha vågat ta steget…Jag sitter här med fötterna dinglande över kanten och vill hoppa ner göra nått helt annat,,usch varför är man så rädd?
  Kram

 • Reply Elvira 8 april, 2011 at 10:44

  Min dröm är nog att någon gång skriva en bok.

 • Reply Yosofine 8 april, 2011 at 11:04

  Jag vill starta eget. Men sparken i baken når inte riktigt fram. Hur gjorde du? Ett inlägg om det kanske? 😀 Ha en fin fredag! Kram

 • Reply Hanna 8 april, 2011 at 11:08

  Ha en fin helg.
  kram
  Hanna

 • Reply Kia 8 april, 2011 at 11:48

  Man har så många drömmar och visioner. Vissa i nutid och vissa i framtid. Några har jag gjort och några väntar kvar och några är pågående.
  Har min drömfamilj och vi flytta från alla ut till skärgården för närheten till vattnet och det är det bästa vi gjort!

  Ha en toppen fredag!
  / Kia

 • Reply Madeleine Berglund 8 april, 2011 at 12:26

  Hej!

  Jag tar mig en vaniljdröm, mums..

  Jag drömmer om att bo på landet, ha växthus, klia mina katter under hakan, ha en skara höns, några får. Ett trivsamt lantligt hem med kakelugn. Sen vill jag jobba med mitt skrivande. Baka bröd, dansa, bli yogainstruktör och börja med healing. Det kommer bli så, det blir alltid som man vill!! Det gäller bara att verkligen nå sitt inre och förstå vad man faktiskt vill och inte det man tror man vill..

  Nåväl!
  Jag bakade kladdkaka igår, gott va? hihi..

  Ha nu en fin fredag!
  Kram Madeleine 🙂

 • Reply Sanna 8 april, 2011 at 19:04

  En av mina drömmar är att bo i ett stort hus som vi själva byggt, och ja snart börjar vi!

  Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.