lantliv

Drygt 15 000 hjältar

Idag håller jag tummarna för maken som är en av de drygt 15 000 åkarna i Vasaloppet. Jag vet hur mycket träning det ligger bakom, så jag hoppas att allt går bra. 9 mil, mellan Sälen och Mora, ska han och alla andra staka sig fram i spåren. Hjältar är vad de är! Själv ligger jag bekvämt hemma under en filt, äter ekologisk mango och kollar på tv:n. Heja! Heja! 🙂
Känner du också någon som åker?

//Sofia ♥
Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 2 mars, 2014 at 09:50

  Vad duktig han är !! Min kompis pappa åker sitt 30:e lopp idag =) Jag åkte kortvasan förra fredagen på 3 mil, var väldigt tacksam att jag inte skulle åka 6 mil till för det var tungt periodvis =) Ha en fin dag !! KRAM Karoline

  • Reply hildashem.se 4 mars, 2014 at 06:48

   Oj, oj! 30 lopp, det är ju helt grymt! 🙂
   Bra jobbat! Jag kan också tänka mig ett lopp nästa år, då kanske vi ses i spåret 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Håkan Gidestrand 2 mars, 2014 at 10:48

  Hej Sofia
  hihi,,,,, ja din dag lät lättare 🙂

  å missa nu inte att titta in på mitt
  Lilla BloggParty
  massor med fint att se
  Välkommen
  Håkan

 • Reply ulrikapersdotter 2 mars, 2014 at 12:23

  Vacker bild! Gillar skänken skarpt! Ja, egentligen hela miljön:)
  Ulrika /Chi&Fair

 • Reply Mellan skog och gård 2 mars, 2014 at 17:21

  Inte i år, men för tre årsedan åkte mannen medan jag var hemma med ett litet tiodagars knytet till bebis och hejade på från tvsoffan (vi bor tretimmars bilväg därifrån). I år ligger det en annan bebis i magen som var beräknad till i tisdags, så nu stannade han hemma 🙂

  • Reply hildashem.se 4 mars, 2014 at 06:50

   Jag förstår att han höll sig hemma i år. Håller tummarna för att den lill* snart kommer! 🙂

 • Reply Bromans Bravader 2 mars, 2014 at 18:31

  Ja både min bror och min pappa åker, som vanligt. I år fick vi även se brorsan bli intervjuad i TV – kul!
  Kram Jannike

  • Reply hildashem.se 4 mars, 2014 at 06:51

   Åh, vad roligt! Man sitter ju alltid där spänt och hoppas på att få se någon av de man känner i bild 🙂

 • Reply Kia 3 mars, 2014 at 20:58

  Åh, hur gick det för honom?? Fanns det några spår kvar att åka på eller var det vatten? Min man och hans svåger ska åka nästa år.

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  • Reply hildashem.se 4 mars, 2014 at 06:52

   Det gick bra, han tog sig i mål på 5.31 vilket är en fantastisk tid med tanke på det före och de spår som var. Ska inte du hänga på din man och svåger nästa år, då? 😉
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.