Livet

Efter regn kommer solsken

Helgen har verkligen bestått till största delen av regn men så igår kväll sprack det upp och blev en superfin och solig sommarkväll. Det är sådana kvällar jag vill ha fler av. Kvällar när man bara kan gå och plocka och pyssla bland sina växter.

Loppisen igår var blöt men ändå mycket trevlig. Jag handlade inte så väldigt mycket. Bara några ramar inför min konstutställning till hösten och några lerkrukor. 100 kr för allt. Det var väldigt mycket folk – trots vädret – och parkeringen skedde ute på en äng. När det regnar mycket på en äng och det kör bilar på kan ni säkert räkna ut vad som händer. Man kör fast! Det gjorde jag. Och många av de andra besökarna också. Det stod några stackars lergubbar på ängen som hjälpte till att putta på alla bilar som tur var. Så utöver loppisfynden fick jag med mig en mycket lerig bil hem.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Ljusa vardag 20 juni, 2011 at 06:11

  Oj oj det låter som en händelserik loppis ;o) Jag har just gjort lite reklam för dig på min blogg. Hoppas det var ok ;o) KRAM på dig!

 • Reply Lina 20 juni, 2011 at 07:03

  Var du i Norra Björke? Jag var bara där och vände, för cykeln jag hade spanat in rullades iväg till auktionsvagnen och det hade jag inte tid att vänta på!

 • Reply meas vardag 20 juni, 2011 at 07:15

  Visst blev det en härlig kväll!

 • Reply Stina 20 juni, 2011 at 08:04

  Så oturligt att du körde fast men tur att du fick hjälp upp igen 🙂
  KRAM Stina

 • Reply Liina! 20 juni, 2011 at 08:05

  Härlig blogg!!
  Gillar du tatueringar och tatueringsdesign m.m. så skutta in på min blogg! Följ mer än gärna min blogg på Bloglovin, länk till det finns på min sida.
  Ha en grym fortsatt dag!

 • Reply Att vara någons fru 20 juni, 2011 at 09:00

  Vilket underbart träd! Och det där med loppisar är så härligt att det kan vara väl värt att köra fast lite ibland.

 • Reply Fiffiga Systrar 20 juni, 2011 at 09:22

  Härligt med loppis! vi var på auktion i går i ösregn! men det är då man gör de bästa fynden sägs det! 🙂 ha en fin solig dag.. kram

 • Reply Anette Ryan 20 juni, 2011 at 12:15

  Härligt träd. Vad gör du med all kumquats?
  Anette 🙂

 • Reply Ord & Känsla 20 juni, 2011 at 17:09

  När vi var på Korfu köpte vi med oss någon slags sylt-kompott av just komquats. Det går säkert att göra något annat gott med dem.
  De smakar en blandning av citron och apelsin, tycker jag.
  Får se om jag köper ett träd till uterummet sen?

  Kram Helena

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.