Livet

Efter regn kommer solsken

Idag är en sådan dag när jag hade tänkt börja jobba i normal takt igen efter en mycket hektisk månad med massor jobbande. Jag tillät mig själv därför att slappna av ordentligt igår kväll. Vad händer då? Jo, jag blir sjuk. Visst är det märkligt att det ofta är så. Så idag känner jag mig frusen, har värk i kroppen, halsen svider lite och jag är dödstrött. Antingen har jag åkt på någon slags influensa eller så är det sviter efter gårdagens hårda arbetande.

Hur som helst så tänkte jag nu unna mig en lugn förmiddag i min läsfåtölj och läsa lite gamla tidningar för att hoppas att det hjälper och att jag är frisk som en nötkärna efter lunch. En quickfix mot förkylning önskas.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Sara 8 september, 2011 at 08:12

  åjnej! Hoppas att du snart kryar på dig och att det blir kortvarigt. Att läsa gamla tidningar är ju mysigt.

  Kramar från Sara

 • Reply Elinas inspiration 8 september, 2011 at 08:34

  Känner igen det. Det slår aldrig fel. När ledigheten kommer får man besked på hur mycket man har jobbat. Krya på dig!

  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Elvira 8 september, 2011 at 09:02

  Men du, ja det är farligt att koppla av 😉 . Krya på dig, ät glass och mys på med dina tidningar.

  En stor krya på dig kram från mig

  //Elvira

 • Reply Tina 8 september, 2011 at 09:15

  Nej, stackars dig!
  Har inga bättre råd än vila, ät gott och vila!
  Såg att du varit på Gekås, där var jag i förra veckan och fick se en massa tomtar..i alla bemärkelser. Nä skämt åtsido, jag handlade en del av vad jag ser på ditt bord faktiskt. Plus ett par julklappar, lika bra så slipper jag senare.

  Nu måste jag kila, kram o krya på dig!

 • Reply I mina gömmor 8 september, 2011 at 09:42

  Krya på dig! Vila och drick massor. En kaka hjälper nog med…

  Kram Malin

 • Reply BBQ VILLAGE 8 september, 2011 at 10:01

  Oj va trist hoppas du kryar på dig och att det inte blir värre. Blåbärssoppa är super så det borde göra susen 😉

  Kram F

 • Reply Fru Vallmo 8 september, 2011 at 10:02

  Ja, det är typiskt! Kroppen tar chansen direkt, när den ser en möjlighet att får vara sjuk.
  Krya på dig och ta det lugnt!
  Kram

 • Reply Helena - Hellys Jul 8 september, 2011 at 10:38

  Krya, krya! Visst inser man hur frisk man varit utan att ha tänkt på det. Lovar sig själv att varje dag man är frisk ska tacka för det. Det går två dagar och så är det glömt. Så, krya nu på dig och så säger jag: Tack för att jag fick vara frisk idag med… 🙂

 • Reply Lisa-Maja 8 september, 2011 at 10:45

  Hej!:)
  Stackars Dig!
  Ofta är det väl så, att när man slappnar av efter en hektisk period så kommer DET…men det verkar som Du har rätt medicin, hade du orkat…så hade jag rekommenderat en skogspromenad. Jag vet inte hur många gånger jag har varit krasslig och haft förkylning på gång(inte feber) och så gett mig ut i skogen och kommit hem frisk och fräsch.
  I vilket fall så ska Du ta hand om Dig och ha det gott!

  kram lisamaja

 • Reply Mitt liv som förskollärare 8 september, 2011 at 11:02

  Riv rå ingefära, ät direkt eller koka ihop den med coca-cola och drick.

  Rå ingefära är allt annat än gott men något man blir friskare av finns inte, mitt bästa tips.
  Krya på dig/ Berit

 • Reply Vita Vardagen 8 september, 2011 at 11:56

  Blåbärssoppa och tidningar hjälper mot det mesta 🙂 Hoppas du känner dig bättre snart. Kram Johanna

 • Reply Indriel 8 september, 2011 at 12:31

  Frånsett vila och citronvattensdrickande rekommenderar jag varmt te med honung och råriven ingerfära (eller i pulver om det är den varianten som finns hemma. Mycket C-vitamin och viiiitlöööök..; ) Standardförkylningskväsare här i huset! Hoppas du kryar på dej snart! : )

 • Reply AnnikaS 8 september, 2011 at 13:32

  Att något så bra som att slappna och koppla av kan vara så fel ibland. Jag hoppas verkligen att du kryar på dig snabbt!
  kram Annika

 • Reply Kia 8 september, 2011 at 13:53

  Så är det nog att när man har mycket att göra och kör på så känner man inte efter och kroppen står i givakt tills man är klar och har kan slappna av. Då släpper kroppen på det som den hållt på ett tag och man blir sjuk. Så typiskt!
  Hoppas det går äver fort.

  Kram Kia

 • Reply fianathome 8 september, 2011 at 15:35

  Krya på dig! Urk va det är trist med förkylningar. Men är nog som du säger – när man slutat ila och stressa, så tar kroppen igen det.
  Hoppas att du snart blir bra igen. //kram Fia

 • Reply Kickan Style 8 september, 2011 at 15:49

  Jag hade huvudvärk, var frusen och snuva i flera dagar. Tills sist tog jag lite överdos C-vitamin (brustablett) ett par dagar och det gick om i ett huj. Vet inte säkert om snuvan oberoende var påväg bort eller om C-vitaminen verkligen gjord susen. Men frisk blev jag! Krya på dej!!

  Det går säkert att se Leila på tv4play, men det tappar lite charmen tycker jag! Fast hellre det än ingen Leila alls 🙂

  Kram Kristina

 • Reply Emilia 8 september, 2011 at 15:59

  Nej vad tråkigt att du blivit sjuk… Som du säger, är ofta så att det kommer när man slappnar av. Krya på dig nu!
  Kramar

 • Reply Néa Grändhuset 8 september, 2011 at 21:07

  Det är tur att kroppen säger ifrån ibland…..Vila och njut….Krya på dig / Néa

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.