Livet

En bakfylla utan alkohol

 

Trots att jag inte dricker alkohol så kan jag få bakfyllor ibland – av helt andra anledningar. Just nu har jag en bakfylla efter den senaste långhelgen i Åre som var otroligt inspirerande. Alla människor jag mötte. Alla intressanta samtal. Alla nya idéer. Det är fint att få träffa andra människor som delar den värld jag verkar i. Och jag inser hur viktigt det är med gemensamma beröringspunkter som gör att vi förstår varandra – trots att vi kommer från olika bakgrunder.

Nu gäller det att sortera alla intryck och realisera alla idéer som kommit upp. Och att ta tag i högarna som växt på kontoret. Det är mycket kul som händer nu.

Men åter till Åre. Vilket ställe det var! Vilka vyer. Dit hoppas jag att få återvända snart igen. De där bergen och fjällen är otroliga och jag vill så gärna ta mig upp på varenda ett av dem.

//Sofia ♥

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Annie - lättlagat vegokäk 18 januari, 2017 at 08:55

  Precis så skulle jag också uttrycka det! Det är som att hjärnan behöver vila och återhämtning efter att ha bombats med intryck. Väldigt härligt!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:49

   Ja, det blev lite overload. Men på ett väldigt positivt sätt. Nu känns det som om jag börjar återhämta mig igen. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply MiaShopping 18 januari, 2017 at 10:01

  Exakt så känner jag också. Jag kände mig helt speedad hela helgen och hade svårt att komma till ro på kvällarna trots att kroppen var trött av alla aktiviteter. Väl hemma hos familjen igen så somnade jag på soffan 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 30 januari, 2017 at 08:29

   Förlåt sent svar, men jag fiskade upp din kommentar ur skräpposten idag, så jag har inte sett den innan.
   Precis som du säger var det lite svårt att komma till ro efter alla händelserika dagar. Det tog hela veckan tyckte jag. Men så himla bra vi hade det. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Kate 18 januari, 2017 at 10:34

  Lite kul när man märker att många av bloggarna man läser “hänger ihop”.. Hux flux hr flera av dessa träffats i Åre på event… Jag & maken ska också till Åre, för att åka hundspann i mars !! Det ser jag fram emot!!
  Ha det gott, kram Kate

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 30 januari, 2017 at 08:31

   Förlåt sent svar, men jag fiskade upp din kommentar ur skräpposten idag, så jag har inte sett den innan.
   Ja, visst är det lustigt hur liten världen är. 🙂
   Åh, vad kul att ni ska åka till Åre, det var verkligen en helt fantastisk plats som jag blev mycket förtjust i. Hoppas att ni får en fin resa med hundspann och allt. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Jenn - forever abroad 18 januari, 2017 at 10:41

  Haha alltså bästa sortens bakfylla! Själv har jag försökt lista ut om jag är extra trött i huvudet pga min lilla bula… Men antar att det förmodligen är något av en kombo och att helgen nog var rätt intensiv och fullproppad med så mycket härligt att hjärnan behöver lite vila nu ja 😉

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:50

   Ja, det var verkligen bästa sorten. Oj, fick du en bula? Det missade jag. Hoppas att det är bättre i alla fall. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply pilla 18 januari, 2017 at 14:13

  Jag håller med dig till 1000. Åre vilket ställe alltså, att jag missat det i alla 32 år!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:52

   Ja, det var verkligen ett fantastiskt ställe som inte alls funnits på min radar tidigare. Om det inte hade varit för denna veckan är jag osäker på att jag hade kommit dit alls i mitt liv. Men nu vill jag tillbaka. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Sara i Åre 18 januari, 2017 at 17:28

  Åre har också drabbats av bakfylla; regnsmatter och stormiga vindar!! Saknar er alla!!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:53

   Åh, vad trist … fast det känns ändå fint på något sätt. Saknar dig och Åre! Och TACK för ditt otroliga engagemang i arrangemanget. Fantastiskt!
   Kram Sofia

 • Reply Wilda 18 januari, 2017 at 19:56

  Känner igen det. Som nykterist brukar jag säga att jag är baknykter 😉 Haha, ja men åh så fint ni verkar ha haft det!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:54

   Haha, ja det var ett bra ord. Det drabbas jag av ibland av olika anledningar. Men det här var verkligen ur en positiv synvinkel. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply La Linda / Influencers of Sweden 18 januari, 2017 at 23:23

  Men åh, FEEL YA. Känner mig jättelåg i kölvattnet av vår magiska helg. TACK för att du kom!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:54

   Tack för att du arrangerade så fint! Det var grymt och var betydelsefullt för oss alla. 🙂

 • Reply Katta Bucketlife 19 januari, 2017 at 11:12

  Jag har en inspirationsoverload som nästan blir till handlingsförlamning, haha. Fast jag är väldigt glad över alla möten och jäklar vad jag går igång på att lära mig nya saker och att få ta del av så många häftiga resor och beslut som jag fick denna helgen.

  Grattis till boken – så jäkla häftigt!!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 11:02

   Jag känner precis igen mig. Så mycket intryck och kreativitet gjorde mig också nästan handlingsförlamad. Jag fick ta till handgripliga göromål för att hantera det. Haha. 🙂
   Tack, det här med boken känns kul.
   Kram Sofia

 • Reply Resfredag 19 januari, 2017 at 17:17

  Haha, precis så jag känner (dricker inte heller alkohol…).

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 30 januari, 2017 at 08:33

   Förlåt sent svar, men jag fiskade upp din kommentar ur skräpposten idag, så jag har inte sett den innan.
   Haha, skönt att vi är fler. Jag kan verkligen drabbas av det när jag varit med om omtumlande och händelserika dagar. Det tog sin tid att återhämta sig efter Åre. 🙂

 • Reply Så var Influencers of Sweden Winter Workation i Åre 19 januari, 2017 at 21:02

  […] skriver om sina 6 lärdomar från helgen i Åre * Sofia kom hem och beskriver hur det känns, som en bakfylla utan alkohol * Katta visar fina bilder och beskriver vår snöskovandring som vi gjorde på lördagen * Katarina […]

 • Reply Anna Munkhammar 21 januari, 2017 at 23:06

  Jo nog var det kortslutning i knoppen när en kom hem allt!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 24 januari, 2017 at 10:52

   Ja, det var det verkligen. Nu börjar jag återhämta mig, det tog sin tid. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply ulrica 22 januari, 2017 at 07:36

  Jag hade så vanvettigt mycket möten inbokat på mitt “andra jobb” så jag kastades in i den verkligheten och hann aldrig känna efter.. men så kom denna helg, och jag är totalt under isen. Igår vaknade jag inte förrän 8.30, något som inte hänt på många år. Till och med min sambo fick nästan en chock och lade händerna direkt på min panna för han trodde att jag blivit sjuk på riktigt. Jag är så oändligt glad över alla nya lärdomar, tips, intryck, vänskaper som skapats, och nu ska jag göra allt och lägga mycket energi på att förvalta detta på bästa sätt.

  Stor KRAM

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 24 januari, 2017 at 10:53

   Jag förstår att du inte hann med att känna efter. Men tröttheten brukar ju ligga där och lurpassa på första bästa tillfälle att få kasta sig över en. Ja, vi hade verkligen fantastiska dagar med massor av inspiration att ta hand om. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Isabell 23 januari, 2017 at 19:12

  Inatt drömde jag att du och jag var här i krokarna och fotade norrsken en hel natt. Det var magiskt. Vi kokade te på en kokplatta i någon liten stuga och klädde oss i stora sköterskor, täckbyxor, dubbla mössor och åttiotalstäckjackor. Vad tror du om det ? 😉

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 24 januari, 2017 at 11:04

   Haha! Jag läste kommentaren i går kväll och skrattade gott. Jag tycker att det låter som en förträfflig plan som jag drömmer om att uppleva. Låt det bli en sanndröm! 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.