lantliv

En bra helg

Det sägs att helgen ska bli strålande vacker med sol och flera plusgrader. Det känns hoppingivande. Jag tror att vi är många vinterbleka själar som längtar efter solen. Jag har tänkt på det där med meteorologer på tv, de får ju inte säga att det blir bra väder när det blir sol eller att det blir dåligt väder när det blir regn. Eftersom väder ju är relativt för oss alla. En del tycker att regn är bra, och det kan jag förstå ur flera perspektiv men vem som lever i Sverige kan tycka att sol inte är bra? Kan inte komma på någon faktiskt.

Och när nu helgen ska bli fin (ur ett soligt perspektiv) ska jag passa på att greja lite i mina odlingsbänkar, men så ska jag även åka och träffa ett gäng härliga tjejer som jag träffade genom högskolan för många år sedan. Det är alltid lika kul. Jag önskar er alla en riktigt härlig helg! Och tack snälla för att ni besöker mig här på Hildas hem. Ni är fler än någonsin och det gör mig vansinnigt glad 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Barbro 28 mars, 2014 at 07:27

  Tack för att du ger oss anledning att komma hit. Att besöka Hildas hem ingår i min morgonrutin när jag dricker mitt kaffe. Jag håller tummarna för BRA och soligt väder i helgen 🙂

 • Reply lenaiwales 28 mars, 2014 at 07:30

  Här i Wales ska det också bli vackert väder i helgen. Tro det eller ej! Fast våren har ju redan varit här ett tag.

 • Reply Elisabeth 28 mars, 2014 at 08:24

  du härliga kreativa människa, jag önskar dig en toppen helg !! Själv åker jag på jobbet denna helg… Men det gör inget, vänner på jobbet också..

 • Reply Anonym 28 mars, 2014 at 15:49

  Jag tycker att soligt väder är bra väder och hoppas på det hela helgen. Tack för allt du bjuder på, det är alltid så kul att kika in här 🙂
  Kramar Ylva

 • Reply CreandoPhoto 29 mars, 2014 at 00:17

  Jag har mycket påpasslig bokat in mig för nattjobb hela helgen, vilket betyder att jag sover när det vackra vädret visar sig. Så jag önskar dig all njutning och drömmer om sol och värme istället 🙂

 • Reply Karin 29 mars, 2014 at 02:56

  Vilken härlig blogg du har! Så mycket inspiration!

 • Reply Håkan Gidestrand 29 mars, 2014 at 08:28

  Hej Sofia
  jomen visst blir vädret FINT 🙂
  Hoppas helgen blir bra..
  och missa nu inte

  SATURDAY SHOW OFF

  de e kul att vara med 🙂
  Välkommen
  Håkan

 • Reply Hanna 29 mars, 2014 at 17:49

  Ja idag har iallafall varit underbart soligt, tror det skall bli samma imorgon.
  Ha en fortsatt fin lördagskväll
  Hanna

 • Reply Anette 30 mars, 2014 at 14:23

  Jag har nyligen hittat hit och det är jag tacksam för – din blogg är verkligen en pärla! Extra roligt att du är vegetarian, det är nämligen jag med och jag ser fram emot att kolla in dina vegetariska recept. Men nu först blir det en promenad i solskenet! ; )

 • Reply Rumpetuss 31 mars, 2014 at 09:20

  Vilken härlig helg det varit, ja om man bortser från gårdagen då magsjukan kom och hälsade på….ju uj uj vad sjuk man blir!!! Men jag har ju iallafall kunnat titta ut på det fina vädret…..

 • Reply Madeleine 31 mars, 2014 at 18:44

  Har varit härligt väder här. Jag stornjöt igår då jag fick vara ute i friska luften hela dagen. Idag är jag dock sjuk tyvärr. Älskar förövrigt din blogg, den är så ljus och fin och du är så generös med pysseltips.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.