mina funderingar

En enervernade tid

Emellanåt så klipper jag lugg och behåller den kanske ett år, eller tills jag tröttnar, då är det dags att spara ut igen och när jag haft utsparat ett tag och tröttnar då klipper jag lugg igen. Så där håller det på om och om igen, år ut och år in. Och det där utsparandet kan man ju bli tokig på flera gånger om. Innan det har kommit till stadiet där håret går att lägga bakom öronen är det otroligt irriterande och jobbigt. Håret hänger i ögonen och retas mest hela tiden. Vissa dagar kan jag känna mig otroligt irriterad utan att jag riktigt fattar varför… tills jag kommer på att det är de där hårstråna i fel längd som stör och kliar. Jo, jag känner till den där finurliga uppfinningen med hårspännen men jag har liksom inte kommit mig för att använda det utan tänker att det snart blir bättre. Jo, detta är ett riktigt I-landsproblem, men ändå irriterande.

Men snart blir det bättre. Snart har det växt ut. Snart!

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sara 25 februari, 2014 at 06:55

  Hahaha jag vet preeeecis vad du pratar om och det är skitjobbigt innan den växt ut. Men snart är den lång igen ska du se 🙂

 • Reply Living by Miriam 25 februari, 2014 at 08:21

  Ha ha! Men vilken superhärlig hårfärg 😉

 • Reply facutvivas1 25 februari, 2014 at 08:27

  Jag gör samma sak. Problemet är bara nu att luggen är så lång att den preciiiiis inte fastnar i tofsen. Jag vill bara kapa av mig allt just nu när jag ammar. 🙂

 • Reply Bodil Morse 25 februari, 2014 at 11:33

  Haha, vet precis hur du känner, det känns som om det tar evigheter innan den växer ut.
  Kram Bodil

  • Reply hildashem.se 25 februari, 2014 at 19:09

   Ja, det är inte klokt vad lång tid det tar! 😉
   Kram till dig

 • Reply Ester ❤ ett kreativt liv 25 februari, 2014 at 12:33

  Haha, jag känner igen det där! Just nu går jag och tänker: "varför klippte jag lugg mitt i graviditeten?!!!!" för nu blir jag så galet varm av att vara gravid och luggen fungerar som en riktigt varm mössa – suck. Ett riktigt I-landsproblem var det ja!

 • Reply Hanna 25 februari, 2014 at 18:50

  Känner igen det där, både från mig själv och tre döttrar med långt här
  Ha en bra kväll
  Hanna

 • Reply heidi 25 februari, 2014 at 19:09

  I-landsproblem som din lugg, kan verkligen ge perspektiv på tillvaron ibland:D

  jag håller också på att spara till lång lugg, men jag använder hårprodukter för att hålla den på plats så att jag slipper ha en i ögonen hela tiden:)

 • Reply Rutiga pricken 26 februari, 2014 at 11:24

  Haha vad lustigt!! precis så känner jag, är irriterad men vet inte varför…så är det att det är just precis fel längd på luggen.
  Spännen är inget för mig heller… om jag inte orkar härda ut så är det bara saxen som gäller;))
  //lisa

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.