inspiration

En fängslande serie

 

Häromkvällen när jag hade gått och lagt mig och maken var bortrest så skulle jag bara slå på något program att titta på innan det var dags att sova. Jag bläddrade i menyerna på SVT Flow och fastnade för ”Ginas värld”. Jag började titta och var helt fast. Det fanns 8 avsnitt á 28 minuter, vilket resulterade i att natten blev sen efter 4 timmar fantastisk tv. Jag var bara tvungen att sträckkolla på alla avsnitt, för det var så otroligt intressant och så fint. Det är precis sån tv som jag uppsakattar. Jag har alltid gillat Gina Dirawi, hon är klok och en fantastisk personlighet. Och i serien så resor hon runt i världen och träffar otroliga människor som verkligen sätter perspektiv på tillvaron på ett eller annat sätt. Det är nyttigt att möta andra kulturer och den här serien får mig, inte precis mindre, att längta ut i världen. Så jag rekommenderar verkligen denna serie. Men skynda er för den ligger bara kvar i några veckor till som play-program.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miss Khaos 23 januari, 2015 at 09:18

  Den är jättebra!

 • Reply Emschen 23 januari, 2015 at 09:51

  Har bara sett ett avsnitt men det var väldigt gripande.
  Helt klart en serie som behövs i vårt känslokalla samhälle!

 • Reply Razzy 23 januari, 2015 at 13:27

  Gillar Gina men har helt missat denna serien, får titta på den i helgen.. Hoppas du har en bra fredag. Kram Eva

 • Reply Den där Victoria 28 januari, 2015 at 13:43

  Tack för tipset, har nu tittat på några avsnitt av denna underbara serie, perfekt syssla när jag går på löpbandet. Gina är en sån härlig person.

  Kram Victoria

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.