mitt liv som egenföretagare

En gemenskap med andra företagare

 

Att jobba som ensamföretagare på ett isolerat kontor, är precis som det låter – rätt ensamt. Fast jag gillar ju det. Jag trivs med att bara vara själv på mina arbetsdagar, luncher och uteblivna fikaraster. Men ibland måste jag bara få träffa andra och prata med, annars skulle jag nog bli tokig.

Igår var en sådan dag, då satt vi 5 frilansare tillsammans och jobbade. Vi diskuterade saker, löste några problem åt varandra, bollade idéer och jobbade på våra egna projekt framför våra bärbara datorer. Det var otroligt givande och gav massor energi. Arbetsdagen arrangerades av Frilansfikan som består av … just det, frilansare. Alla som driver företag är välkomna att delta i nätverket av kreativa själar. Även om en driver sitt företag helt ensam så behövs gemenskapen och samarbete med andra för att fortsätta växa. Och det är precis den där gemenskapen som jag behöver några gånger i månaden för att fortsätta tycka om att vara ensam.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emschen 14 april, 2016 at 18:55

  Något sånt har någon precis startat upp här i den lilla byn där jag bor (Höör, mitt i Skåne). Jättebra idé ju!

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 17 april, 2016 at 07:14

   Ja, det är verkligen en toppenidé. När en är egenföretagare vill en gärna träffa andra likasinnade att diskutera med. 🙂
   Kram på dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.