Livet

En helg med skog och samtal

 

Den här helgen har jag haft besök av mina bloggkollegor Katta och Emmi. Katta stannade hela helgen och Emmi kom anslöt för några timmar. Första dagen var det helt grönt i skogen, när vi vaknade dagen efter var det vitt. Helt olika skogsvyer, trots att vi gick samma runda.

24 timmar skiljer bilderna åt. Så lika men ändå så olika.

När vi inte promenerade i skogen eller pratade om våra 40-årskriser (haha, ja sådana har vi att tampas med), så fixade vi lite med bloggarna och utbytte tekniska kunskaper.

Frukosten blev en rejäl smoothiebowl med bananer och Kattas hemmagjorda goda müsli.

Stockarna blev den perfekta fotobakgrunden.

Tänk att det blev vinter igen. Jag som trodde att det var vår.

Vi hade lite roligt ibland.

Emmi passade också framför högen med stockar.

Det är roligt att vara i skogen med andra som fotograferar. Man kan prata om bilderna och det fina ljuset.

Efter skogsrundan blev det lunch på matvete med pesto och massor av grönsaker.

Det blev verkligen en helt fantastisk helg som gav massor av energi – även om jag sov nästan 2 timmar efter att de åkt. Jag saknar ibland kollegor, eftersom jag alltid jobbar själv. Det här är mitt sätt att kompensera för saknade kollegor. Ett väldigt bra sätt.

 

//Sofia ♥

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Rania {Rowan Tree} 6 mars, 2017 at 11:03

  Men åh vad mysigt att de kom på besök! Det är verkligen givande att umgås med likasinnade, samt att vara i naturen och dessutom äta gott så ni verkar ju ha haft en förträfflig helg som innehöll en massa bra komponenter!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 mars, 2017 at 16:46

   Ja, det är verkligen viktigt att få träffa andra. I synnerhet när man är så ensamma som många av oss är i våra jobb. Det är guld värt!
   Kram Sofia

 • Reply Ekenäsliv 6 mars, 2017 at 16:39

  Sicken härligt helg!! Så gott att tanka energi med fina vänner.
  Har en sådan helg framför mig <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 mars, 2017 at 16:48

   Ja, det är så värdefullt! Vad kul att ett sådan helg väntar på dig. Hoppas att ni får det fint! <3
   Kram Sofia

 • Reply Emmi - explorista.se 6 mars, 2017 at 20:24

  Tack för en supermysig söndag – hade gärna stannat hela helgen, finns ju hur mycket som helst att prata om! Och vi hann ju knappt prata blogg alls! 😀

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 mars, 2017 at 17:02

   Ja, det finns hur mycket som helst att avhandla. Bloggsnacket får vi ta nästa gång. Jättekul att du kunde komma! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Lisa / livet från den ljusa sidan 6 mars, 2017 at 20:31

  Men så fint alltså! Umgänget och det gröna och snön och liksom allt.

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 mars, 2017 at 17:03

   Ja, det var himla fint. Fina möten måste väl ändå vara det som livet handlar om. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Katta - Bucketlife 7 mars, 2017 at 00:19

  Så glad för inbjudan och för hela konkarongen; krishantering, drömstuga och kompetensutveckling i ett!

  Jag höll på att somna på motorvägen, haha! Gick och lade mig vid 2030 och sov 10 timmar ☺

  TACK <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 mars, 2017 at 17:07

   TACK själv! Vilket dygn! Förstår att du var trött. Jag var också dödstrött. Tack gode gud för att du inte somnade på vägen! <3
   Stor kram!

 • Reply Angeliqa 7 mars, 2017 at 07:02

  Men åh så mysigt ❤❤

 • Reply Wilda 7 mars, 2017 at 11:07

  Åh jättemysiga bilder! Det är så underbart att träffa andra som förstår. Jag ser fram emot morgondagens stund med dig <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 mars, 2017 at 17:11

   Ja, det är så värdefullt! Och så fin förmiddag vi fick tillsammans. Det gav verkligen energi! <3

 • Reply FREEDOMtravel 7 mars, 2017 at 15:21

  Oj vad mycket energi man brukar få av sånt!!! Men vintern är jag trött på nu … 😉

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 8 mars, 2017 at 17:13

   Ja, verkligen! Man ska utöva sånt som ger energi.
   Och, ja jag håller med. Vintern är tröttsam nu. Men jag föredrar ändå vit fin snö framför grå/brun tråkig mark. Efter det här tror jag våren kommer! 🙂

 • Reply Clara Edvinsson 7 mars, 2017 at 20:11

  Vad underbart ni verkar haft det!

 • Reply Kate 8 mars, 2017 at 21:04

  Så “enkelt ” umgänge, och som kan ge så mycket i både hjärta och själ.. 🙂
  Ha det gott, karm Kate

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 13 mars, 2017 at 15:16

   Ja, det är fantastiskt. Men så tror jag ju på enkelheten också.
   Jag önskar dig en fin dag!
   Kram Sofia

 • Reply Ulrica 9 mars, 2017 at 08:21

  Åh vad avundsjuk jag blir ( utan att vara det minsta avundsjuk på ett felaktigt sätt ) att ha tillbringat en helg med bloggkollegor/vänner/fotografer/kvinnor :-). Det ser verkligen jättehärligt ut. Precis som du säger så ger såna här träffar så mycket härlig och skön energi. Jag har ju många kollegor på mitt “vanliga jobb” men där finns liksom ingen som har samma intresseområden som jag, så jag kan ibland sukta ihjäl mig efter att få umgås med ovan nämnda kategori av människor, så jag får både ge och ta massor av härliga saker :-). Och så bara tokgillar jag bilden på dig när du skrattar så gott, för jag minns det där sprudlande skrattet ifrån Åre!!

  KRAM

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 13 mars, 2017 at 15:19

   Ja, alltså jag tror att jag kommit fram till att det är något av det mest meningsfulla i livet. Att umgås med människor man gillar och att få tid till samtal. Så himla fint vi hade det i Åre på det sättet. Så mycket kvalitetstid. I love it! Du får försöka hitta små öar att hoppa till emellanåt och hämta energi. 🙂

   Stor kram till dig!

 • Reply Clara 14 mars, 2017 at 12:37

  Men vilken mysig skog hörrudu! Är så sugen på att vara ute i skogen och bara vara, och blev ännu mer av det här inlägget 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 16 mars, 2017 at 08:30

   Tack Clara! Jag älskar skogen och är där nästan varje dag. I alla fall en lite kort sväng. Men så har jag ju skogen alldeles utanför huset också. Där är det fridfullt och vackert! Hoppas att du kommer till skogen och bara kan vara snart. 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.