Livet

En något justerad identitet

 

När jag började att blogga för snart 6 år sedan visste jag inte riktigt vart jag var på väg. Jag tog mig namnet Hildas hem, Hilda känns helrätt (min mormor hette så och det är ett mycket roligare namn än Sofia, och numera mitt alter ego) men det där ordet hem har stört mig de senaste åren. Det har gjort att jag placerats i inredningsfacket bland bloggar, men jag känner inte att jag hör hemma där. Jag skriver aldrig om inredning. Och jag är dessutom inte särskilt intresserad av inredning. Visst finns det ibland bilder på bloggen från mitt hem men inläggen handlar i princip aldrig om just inredningen.

Länge har jag funderat på detta och hur jag ska göra. Hilda eller Hildas har jag många gånger tänkt skulle vara perfekt, men domännamnen har varit upptagna, och domännamnet är jätteviktigt. Därför har jag avvaktat. Men så förra söndagen när jag satt hemma hos Mary och vi pratade om detta så tog hon tag i saken och kollade upp domänen på nytt. Och plötsligt hände det, hildas.se var ledigt. Den som tidigare ägt det hade släppt det. Jag högg direkt och köpte det. Så från och med idag är det kort och gott Hildas som gäller. Allt annat är precis som vanligt! Och den gamla adressen fungerar också, precis som innan.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda 8 juni, 2016 at 17:29

  Plötsligt händer det 🙂

 • Reply Elisabet :) 10 juni, 2016 at 06:25

  Hildas låter jättemysigt! Jag förstår din tanke med att byta namn och att landa rätt. Samtidigt har jag tyckt att ditt bloggnamn sagt något viktigt. Att hitta hem, är ju på många sätt att landa i sitt liv. Vilket är något helt annat än inredning….
  Fortsätt skriva som du gör bara. Tack för en fin blogg!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 10 juni, 2016 at 07:55

   Tack för din fina ord Elisabet, de gör mig glad! 🙂
   Jovisst kan “hem” betyda så mycket mer, men det har tolkats på annat sätt av många. Och det här känns bekvämt. Jag här nöjd. Jag har hittat hem. 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.