vegetariskt

En riktigt god avokadomacka

avokado smörgås

 

Vissa dagar vill jag bara ha något enkelt till lunch. Ofta har jag färdiga matlådor i kylen när det är dags för mig att äta, en vanlig arbetsdag. Men alla dagar har jag inte varit redig och förberett något. Då är avokadomackor den stora räddningen. Jag har tidigare sjungit lovsånger för avokadon. Den är en storfavorit för mig. Och tänk dig att du skär upp en perfekt krämig avokado, lägger den skivad på något gott mörkt fröbröd, ringlar lite flytande honung och strör sesamfrö över hela härligheten. Tänk dig det! Kan du tänka dig det utan att det vattnas i munnen? Det gör det på mig nu när jag skriver.

Idag ska jag knäcka ryggen rät, som blev lite sned efter vandringen. Och så ska jag sitta och jobba några timmar på biblioteket, för det älskar jag att göra.
Jag önskar dig en riktigt fin onsdag!

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fredrikapåvinden 2 november, 2016 at 09:56

  Åh! Avokadomacka! Bästa, bästa! Jag gillar att mosa avocado på mackan och sedan ha lite flingsalt och ringla olivolja över. Så enkelt och så gott!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 2 november, 2016 at 13:28

   Ja, det är nog bland det bästa, bästa som skafferiet någonsin kan uppbringa. Med olivolja och flingsalt låter gott. Det ska jag testa på nästa macka. 🙂

 • Reply Stina | Stinas tillvaro 2 november, 2016 at 19:36

  Sesamfrön var något nytt, har ett paket i skafferiet som helt klart får plockas fram nästa gång det är dags för en avvomacka 😉

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 4 november, 2016 at 13:06

   Ja, testa vettja. Det är verkligen en god kombination. Jag testade av en tillfällighet och gillade det. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.